promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül az RTL sikerműsora a képernyőről

Ennyi volt: lekerül az RTL sikerműsora a képernyőről

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Itt a vége.

Ennyi volt, hamarosan lekerül a képernyőről az RTL sikerműsora, amit minden nap nézők tízezrei követ figyelemmel. Az okát is tudni, hiszen nemsokára indul az ősz az RTL-en, ami azt jelenti, hogy folyamatosan kiemelt műsorok érkeznek majd hétköznapokon és hétvégén is; azt már bejelentette a csatorna, hogy először olyan produkciók fognak elindulni, mint a Majka és Sebestyén Balázs által vezetett Kalandra fal, a Sztárbox, vagy az X-faktor - utóbbiban ugyancsak sok változás lesz, hiszen nemcsak megújult mentorgárda, hanem egy új műsorvezető is érkezik majd Pápai Joci személyében.

Ez viszont azt jelenti, hogy a jelenlegi műsorrend teljesen átalakul, ami azt jelenti, hogy a Drága örökösök is véget ér. Nem csoda, hiszen a sorozat egyébként is a végéhez közeledik, és már azt is tudjuk, hogy mikor lesz az utolsó része a képernyőn.

Hozzá kell tenni, hogy nem biztos, hogy hiányozni fog ez az egykor valóban sikeres sorozat, ugyanis a Drága örökösök most nyáron folyamatosan katasztrofális nézettséggel fut - olyannyira, hogy nemcsak a Szerencsekerék, hanem a Zsákbamacska ismétlései is simán megverték a TV2-n.

Átlagosan 200 ezren nézik a széria epizódjait a teljes lakosságból, ami egy napi sorozatnál elég siralmas.

A SorozatWiki azonban most írta meg, hogy nemsokára véget ér a sorozat: az utolsó epizód augusztus 30-án, pénteken kerül majd képernyőre a megszokott időpontban, 21:20-kor. Ugyan arról nincs egyelőre hivatalos információ, hogy mi lesz helyette, de a portál szerint a Dobó Kata és Árpa Attila főszereplésével készült Pokoli rokonok című napi sorozat.