promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett az RTL Klub, ezzel támad ősszel a konkurenciára

Nagy bejelentést tett az RTL Klub, ezzel támad ősszel a konkurenciára

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A csatorna sem akar lemaradni az őszi versenyben. 

Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, az X-Faktor 2024-ben új évaddal tér vissza az RTL képernyőjére. A szeptember 7-én induló szezon számos meglepetést és újítást ígér, amelyek közül kiemelkedik a teljesen megújult mentorcsapat. Az új mentorok: Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán fognak dönteni arról, hogy kik jutnak tovább a Táborba, ahol a verseny még izgalmasabb fordulatokat tartogat.

Az új évad különlegessége, hogy a versenyzők még nagyobb nyereményre számíthatnak, hiszen a győztes nemcsak zenei karrierjét indíthatja el, hanem 36 millió forintot is hazavihet, amely minden eddiginél magasabb összeg a műsor történetében. Az X-Faktor eddigi mentorgárdája is jelentős változásokon ment keresztül, hiszen a korábbi kedvencek közül csak Gáspár Laci maradt, a többiek új arcokkal egészültek ki. Tóth Andi, az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, valamint Majka, a hazai zenei élet meghatározó alakja, idén először vállalnak mentori szerepet, míg Valkusz Milán újfent bebizonyíthatja mentorálási képességeit.

A műsorvezetői feladatokat Miller Dávid és Pápai Joci látják el, akik a színpad mögött faggatják majd a versenyzőket, és hozzák közelebb a nézőkhöz az énekesek érzelmeit, reakcióit. A válogatók során a mentorok előtt számos tehetséges előadó mutatja meg magát, akik mindent megtesznek azért, hogy helyet kapjanak a Táborban.

Az új évad készítői különösen nagy hangsúlyt fektetnek a tehetségek sokszínűségére és egyediségére, hiszen az X-Faktor nemcsak egy zenei verseny, hanem egy olyan platform is, amely lehetőséget ad a fiatal tehetségeknek, hogy szélesebb közönség előtt mutathassák meg képességeiket. A szeptember 7-i premier után az X-Faktor minden szombat este 20 órától látható lesz az RTL műsorán, az adásokat pedig az RTL+ platformon is visszanézhetik az érdeklődők.

Az idei évad nemcsak a versenyzők, hanem a nézők számára is számos meglepetést tartogat, így érdemes lesz követni a műsort, amely idén is rengeteg izgalmas pillanatot, feszültséget és fordulatot ígér​.