promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Médiatörténeti esemény lesz az RTL-en, most először lesz látható műsorvezetőként együtt a két szupersztár

Médiatörténeti esemény lesz az RTL-en, most először lesz látható műsorvezetőként együtt a két szupersztár

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az új műsoruk remek szórakozást ígér.

Szeptember 2-án indul az RTL-en az őszi szezon egyik legnagyobb durranása, a Kalandra fal! című gameshow megújult formában. A népszerű műsor minden hétköznap este 19:55-től jelentkezik, ahol izgalmas kihívások és vicces szituációk várnak a nézőkre. A legnagyobb szenzáció, hogy a műsor történetében először Majka és Sebestyén Balázs közösen vezetnek majd egy műsort, ami már önmagában is kuriózum.

A műsorban a sztárok szokatlan és izgalmas feladatokkal néznek szembe, amelyeket új tematikájú, illusztrátorok által megrajzolt falak tesznek még érdekesebbé. Az egyik legnagyobb újítás a Pénzfal bevezetése, amely eddig még sosem látott kihívást jelent majd a versenyzőknek. A játékosoknak feladata, hogy a falon található kivágásokhoz illeszkedjenek, különben a medencében kötnek ki.

Az első adás egy különleges médiatörténeti esemény, hiszen a műsorvezető párosok mellett Pápai Joci is csatlakozik Majkához, míg Istenes Bence Sebestyén Balázshoz társul. A humor, a feszültség és a szórakozás garantált, hiszen a sztárok egymással versenyeznek majd, hogy ki tudja sikeresen teljesíteni a feladatokat.

A műsor menetrendje is változott: hétfőtől szerdáig tartanak az elődöntők, ahol háromfős hírességekből álló csapatok mérkőznek meg egymással. Csütörtökön a három győztes csapat küzd meg a döntőben, ahol az utolsó akadály, a Pénzfal, komoly kihívást jelent majd. A hét végén pedig kiderül, melyik csapat nyeri a versenyt és viheti haza a pénznyereményt.

Az első héten valódi sztárparádé várja a nézőket, hiszen Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család, valamint Hajdú Péter és Járai Máté is harcba szállnak egymással. A vízbe esők kimentéséről Dudás Miki gondoskodik majd, aki garantáltan nem hagy senkit a medencében.

Az RTL izgalmas őszi szezonnal készül, ahol a nézők minden hétköznap este szórakozhatnak a Kalandra fal! különleges kihívásaival és a sztárok vicces megpróbáltatásaival. A műsor epizódjai az RTL+ felületén is visszanézhetők lesznek, így senki sem marad le a legjobb pillanatokról.

forrás: RTL.hu