promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera évek óta próbálkozik, minden vágya, hogy Tóth Gabi nyomdokaiba lépjen

Tóth Vera évek óta próbálkozik, minden vágya, hogy Tóth Gabi nyomdokaiba lépjen

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Pauli Zoltán is erre vágyik, most bukott ki a szomorú tény.

A legtöbb ember azt gondolná, hogy óriási különbségek vannak a Tóth lányok között. Vera és Gabi meglehetősen különböző életutat járt be a közvélemény szerint, pedig sorsuk és vágyaik jobban összefonódnak, mint azt bármikor is gondolnánk. Elég arra gondolnunk, hogy honnan indult a karrierjük: Tóth Vera is a Megasztárban mutatta meg magát az országnak, aztán amikor eljött az idő, akkor ismét visszatért a stúdió falai közé, immáron kísérőként. Oldalán akkor még félénkén lépdelt kishúga, Tóth Gabi, akinek azóta a nevét egész Magyarország megismerte.

Az, hogy kettőjük útja hol vált szét, kérdéses. Más irányokba indultak el. Gabi igazi vadóc volt és kipróbálta magát több szerepben és műfajban is, kétkanállal falta az életet, igen mondott a Viva Tv reality műsorára valamint minden egyes médiaeseményen valami olyan ruhában jelent meg, amire 20 év múlva is emlékezünk, addig Vera lényegesen szolidabb irányba indult el. Építette karrierjét, visszafogott volt, megfontolt és erről a kettőségről a testvérek ma már teljes higgadtsággal tudnak beszélni.

Néhány személyes hangvételű interjúban szóba került már az, hogy Vera többször is megfedte Gabit egy-egy cselekedete miatt, többször össze is különböztek és bár sok nézeteltérés volt közöttük, mindig visszataláltak egymáshoz és a testvéri szeretet sosem halványult el.

Míg Tóth Gabi leginkább a magánélete miatt került reflektorfénybe (annak ellenére, hogy tehetsége megkérdőjelezhetetlen és Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője), addig Vera a karrierjét építgette és igazi meglepetés volt, mikor egy rossz párkapcsolat és hosszú szünet után rálelt az igazira: Pauli Zoltánnal a kapcsolatuk igazán tartósnak tűnik, és minden nehézséget legyűrtek együtt. Az pedig már csak egy plusz, hogy ő is egy séf oldalán lett feleség, a Megasztár után (és egyáltalán, hogy mind a kettőjüknek fantasztikus hangja van) ez még egy hasonlóság a testvérekben.

Közös vállalkozás, közös vacsoraestek, kétlaki élet, most azonban van valami, amire mindennél jobban vágynának: egy kisbaba. Vera már belekóstolhatott ebbe a kis Hannaróza által, azonban eddig nekik nem adatott meg ez az öröm. És ennek mi az oka? A lenti videóból kiderül, akik Tóth Vera olyan őszintén tárulkozik ki magánéletéről, mint még soha, sehol: