promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elhagyta feleségverő férjét a TV2 sztárja, most ő bántalmazza a férfiakat, és még pénzt is kap érte

Elhagyta feleségverő férjét a TV2 sztárja, most ő bántalmazza a férfiakat, és még pénzt is kap érte

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Férje verte őt, ezért elvált tőle, most pedig pénzért ő bántalmazza a férfiakat.

Nagyon sok nőt érintő probléma, hogy egy párkapcsolatban, házasságban a férfi bántalmazza őt. Ilyenkor legszívesebben azonnal menekülnének ezekből a kapcsolatokból, de sokszor a férfi még ezzel is zsarolja a párját, és egyszerűen nem mer sem beszélni róla, sem segítséget kérni, mert fél a következményektől. A TV2 sztárja is egy ilyen házasságból menekült ki, ugyanis ott is volt egy feleségverő férj, akit elhagyott.

Szabó Franciska neve sokak számára lehet ismerős, hiszen ő volt az Exatlon Hungary egyik bajnoka, aki miután kiesett a versenyből, külföldre ment, hogy ott építse fel extrém sportkarrierjét. Mostanában egyre felkapottabb és népszerűbb az amerikai pofozóverseny, aminek tényleg csak annyi a lényege, hogy ki tud nagyobbat ütni, és ki tudja hamarabb ájultra pofozni az ellenfelét.

Szabó Franciska ebben a sportágban jeleskedik most - olyannyira, hogy már világbajnoki címet is szerzett benne.

A TV2 egykori sztárja most Magyarországra jött, és interjút adott a Frizbi TV-n Hajdú Péternek, akinek meg is mutatta, hogyan kell egy ilyen versenyen megpofozni valakit. Hajdú Péter is kapott egy sallert a saját stúdiójában, majd elmerültek abban, hogy Franciska egyáltalán miért választott magának egy ilyen erőszakos sportágat.

Mint kiderült, a korábbi Exatlonos egyszer már volt házas, de a férje többször megverte őt, így aztán egy idő után otthagyta.

Emiatt aztán érthető, hogy miért éppen egy olyan sportágat választott, amiben másokat kell pofozni, viszont emellett dominaként is dolgozik, tehát most már ő bántalmazza a férfiakat, és még pénzt is kap érte. Le kell szögezni, hogy Franciska nem vetkőzik, nem meztelenkedik, helyette komfortosabbnak érzi, hogy felveszi a latexruhát, és egy ostorral veri a férfiakat.

„Valaki azt jobban elítéli, valaki ezt. Nekem megverni egy férfit ostorral az sokkal komfortosabb, mint terpeszteni”

- mondta Hajdú Péter műsorában, amibe már az alábbi videóban is belenézhetünk; a teljes adás pedig péntek este fog felkerülni.