promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elterjedt a pletyka Puzsér Róbertről, most kiderült, van benne igazság: nyilvánosság elé kellett állnia, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba

Elterjedt a pletyka Puzsér Róbertről, most kiderült, van benne igazság: nyilvánosság elé kellett állnia, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba

Borítókép:  MTI/Koszticsák Szilárd
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Puzsér Róbertről rohamtempóban terjedt el a pletyka, és most kiderült, hogy részben igaz volt.

Ha a magyar média egyszer felkap valamit, akkor gyorsan el tudnak terjedni az olyan információk is, amik mondjuk nem felelnek meg a valóságnak. A napokban több médiumnál lehozták, hogy Puzsér Róbert hosszabb időre visszavonul a nyilvánosságtól, és a Média1 értesülései szerint külföldre is költözik, hogy feltöltődjön. Puzsér ugyanis kiégettnek érzi magát és szükségét érzi, hogy kipihenje magát, mert szerinte mind a média, mind a közélet egyre toxikusabbá válik, és egy ideig távol akarja tartani magát ettől a környezettől, amíg újra energikusnak érzi magát.

Az a hír járta, hogy az éles nyelvű megmondóember Ázsia felé veszi az irányt, ott fogja tölteni a napjait, amíg vissza nem tér a nyilvánosságba. A pletyka rohamtempóban terjedt el az országban, még a celebvilágból is érkezett reakció Puzsér Róbert visszavonulására. Most kiderült, hogy részben igaz volt mindaz, amit az interneten lehoztak, de Puzsérnak újra nyilvánosság elé kellett állnia, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, mert azért voltak állítása szerint ostobaságok, amit sokan elhittek.

Puzsér visszavonulására Majka is reagált a közösségi oldalán - kevesebb evésre, és több mozgásra buzdította a kritikust, emellett felhívta a figyelmét arra, hogy Ázsiában sokan tudnak karatézni, úgyhogy jobban tenné, ha ott senkit se haragítana magára. Majka azonban átérzi Puzsér helyzetét, hiszen pontosan tudja, mit jelent kiégni, majd hozzátette:

„Remélem, a mi drága Robinknál hasonló hatása lesz. Ha egyszer az agyát nem arra használja, hogy másokkal genyózzon, akkor talán még olyan dolgokat is fog csinálni , amire emlékeznek”.

Viszont most kiderült, hogy Puzsér Róbertnek esze ágában sincs Ázsiába költözni; erről ő maga írt a saját oldalán, miután látta, milyen sok médiumnál írták meg ezt a valótlanságot, és milyen sokan hitték el - Majkával az élen. Puzsérnak sejtelme sincs róla, hogyan kapott szárnyra ez a pletyka, de azt gondolja, nem kell sok ész ahhoz, hogy rájöjjön az ember, ez milyen ostoba lépés lenne a részéről, hiszen nyáron elviselhetetlen az időjárás a trópusokon.

Puzsér azt ígérte, hogy a 2025-ös évtől megújult erővel visszatér, és bizonyos hangsúlyok módosításával, de a régi elvek mentén folytatja a megkezdett munkát.