promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megőrül az internet népe Szabó Erika bikinis fotóiért, csodálatos helyen vakációzik a Barátok közt sztárja

Megőrül az internet népe Szabó Erika bikinis fotóiért, csodálatos helyen vakációzik a Barátok közt sztárja

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szabó Erika olyan bikinis fotókat rakott ki magáról, amiért rajonganak az emberek.

Szabó Erika neve hallattán valószínűleg a legtöbb embernek a Barátok közt ugrana be, hiszen sok-sok éven keresztül az RTL napi sorozatában játszott kiemelt szerepet a színésznő. Szabó Erika nem csak ebben a szériában villantotta meg formás alakját, de később az Üvegtigris 3. részében is fehérneműre vetkőzött, és a szülés után sem fél megmutatni csodálatosan formás testét.

A színésznőnek tavaly októberben született meg kisfia, Nolen, akit idén januárban vitt el először magával a színházba.

Szabó Erika fantasztikus férjet választott magának, hiszen a férfi mindenből kiveszi a részét, és mindenben segít neki a gyereknevelésben. Ő nem az a típusú édesapa, aki mindent a feleségre hagy, aki nem fél pelenkázni és fürdetni, igenis szeret foglalkozni a fiával még akkor is, amikor kisbaba.

Így pedig sokkal könnyebben tudnak elmenni együtt nyaralni, hiszen amíg az egyikük pihen, a másikuk tud addig foglalkozni a gyerkőccel - ha esetleg éppen nem alszik. Idén először hármasban telik Szabó Erikáék nyaralása, Nolennel együtt utaztak el Törökországba, és lassan már egy hete ott vakációznak.

A nyaralás során a színésznő számos bikinis képet osztott meg magáról, amikért rajonganak az emberek, hiszen Szabó Erika még mindig fantasztikus formában van. Megőrül az internet népe a Barátok közt sztárjának fürdőruhás fotóiért, alább össze is gyűjtöttünk párat, amit a napokban rakott ki a közösségi oldalára.