promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak Boros Lajos utolsó szavai a nyilvánosság felé, halála előtti napokban írta ki a közösségi oldalára

Ezek voltak Boros Lajos utolsó szavai a nyilvánosság felé, halála előtti napokban írta ki a közösségi oldalára

Borítókép:  MTI/Dívány
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Boros Lajos utolsó nyilvános posztjában ezt írta a követőinek.

Boros Lajos nemcsak a hazai rádiózás megkerülhetetlen és ikonikus alakja volt, de emellett televíziós műsorvezető és zenész is, aki nagyon sok együttest indított el a sikerhez vezető úton. A 77 éves korában elhunyt Lali királyról a Retro Rádió Bochkor című műsorának pénteki adásában is megemlékeztek. Ugyan Bochkor Gábor egyéb elfoglaltsága miatt sajnos nem tudott jelen lenni, de Lovász Lászlóék és Voga János megható módon búcsúztak el a Bumeráng egykori műsorvezetőjétől.

Boros Lajost rengetegen gyászolják az országban, most mindenhol róla beszélnek; még a közösségi oldalán is, ahová utoljára július 28-án posztolt. Ez alatt a poszt alatt olvasható egy komment, aminek írója tévesen azt hitte, hogy a rádiós már régóta nincs köztünk, konkrétan egy héttel ezelőtt azt hitte, hogy Boros Lajos már meghalt. Pedig a műsorvezető ekkor még élt, és valószínűleg akkor még ő sem tudta, hogy néhány napon belül valóban eltávozik erről a világról.

Ugyan Boros Lajos április 12-én töltötte be 77. életévét, de csak július végén osztott meg magáról egy fiatalkori képet, amin megmutatta, hogyan is nézett ki 60 évvel ezelőtt, 17 éves korában. A képhez természetesen írt néhány gondolatot; ezek voltak a rádiós legenda utolsó szavai a nyilvánosság felé:

„Olyan mintha 60 éve lett volna. Lali 17 évesen”.

A kommentelők szerint Boros nagyon fess fiatalember volt tinédzser korában, most pedig újabb hozzászólások jelentek meg a posztja alatt; mindenki egy emberként gyászolja az utolsó magyar polihisztorként emlegetett legendát.