promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Pikali Gerda hosszú évek óta először beszélt arról, mi történik a négy fal között vele és Rékasi Károllyal: ilyen a sztárpár házassága, amit eddig úgy titkoltak

Pikali Gerda hosszú évek óta először beszélt arról, mi történik a négy fal között vele és Rékasi Károllyal: ilyen a sztárpár házassága, amit eddig úgy titkoltak

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Alig tudni valamit a pár kapcsolatáról, Pikali Gerda most kimondta azt, amit mindenki tudni akart.

A pár még 2012-ben találkozott, amikor mindketten szerepet kaptak a József Attila Színház egyik darabjában. Kapcsolatukat nagyon sokáig titkolták a nyilvánosság előtt, hiszen akkor már mindketten már túl voltak egy házasságon, és szerették volna új kapcsolatukat megvédeni a kíváncsiskodóktól. 

Azonban 2021-ben, egy titkos esküvő keretében, a budai Várnegyedben örök hűséget fogadtak egymásnak​, kimondták a boldogító igent.

Mindkét színész számára nagyon fontos a szakmai életük: Gerda például már 2012 óta a Duna TV hangja, és nagyon szereti az ottani légkört, ahol otthon érzi magát. A szakmájáról szívesen beszél, de örömmel vesz részt szakmai és kulturális műsorokban is. A Rékasi Károllyal való kapcsolatát számos kihívás érte, különösen a nyilvánosság figyelme miatt. 

Az elején nagyon féltek, hogy bántások és kritikák érik majd őket, de az idő őket igazolta. 

Noha Gerda ritkán beszél a magánéletéről, a legutóbbi interjújában elárulta, hogy szerelmük az idő próbáját is kiállta: az ismert színésznő úgy véli, hogy a kapcsolatuk túl sok figyelmet kapott a médiában, ezért inkább élik a maguk életét, távol a nyilvánosságtól. 

Gerda a közösségi médiában és nyilvános szereplései során is inkább munkájára fókuszál, nem pedig a magánéletére. A színésznő szerint pedig már lerágott csont, hogy mindenki az ő kapcsolatuk részleteiről akar tudni:

"Ez annyira lerágott csont. Az idő minket igazolt. Tizenkét éve együtt vagyunk, három éve házasok vagyunk. Igazából mindkettőnk házassága után mi voltunk az első kapcsolat egymásnak, és ennyi. Mit kell még ezt mutogatni? Nem szeretem ezt. Élni szeretem, és nem mutogatni."