promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Trump után Katalin hercegné következett volna: a merénylőnek konkrét tervei voltak a királyi családdal

Trump után Katalin hercegné következett volna: a merénylőnek konkrét tervei voltak a királyi családdal

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Aggasztó fejlemény: életveszélybe került Katalin.

2024 júliusában Donald Trump ellen merényletet kísérelt meg egy 20 éves férfi, Thomas Matthew Crooks. Az FBI átvizsgálta Crooks telefonját és laptopját, és megdöbbentő dolgokra bukkant. Kiderült, hogy Crooks megszállottja volt a brit királyi családnak, különösen Katalin hercegnének. Az amerikai rendőrség nyomozása során kiderült, hogy Crooks Katalinról, valamint más prominens személyekről, például Joe Bidenről, Christopher Wrayről, az FBI igazgatójáról és Merrick Garland amerikai ügyészről is gyűjtött információkat.

Crooks elektronikus eszközein találtak Katalin hercegnéről letöltött fotókat, amelyek azt mutatják, hogy különös figyelmet fordított a brit királyi család tagjára, aki az egyetlen nem amerikai személy volt a keresései között. A Kensington-palota nem kívánta kommentálni az ügyet, ahogyan az általában szokás a királyi család biztonsági kérdéseivel kapcsolatban.

A merényletkísérlet hátterében nem világos, mi motiválta Crooksot, de a politikai és közéleti személyiségekről gyűjtött információk arra utalnak, hogy Crooks széles körű érdeklődést mutatott a politika és a hatalom iránt. Az ügy felveti a kérdést, hogyan kezelik a hatóságok az ilyen jellegű fenyegetéseket, és milyen lépéseket tesznek a közéleti szereplők védelme érdekében.

Az eljárás során kiderült, hogy Crooks nem csak Katalin hercegnéről, hanem más amerikai vezetőkről is gyűjtött információkat. Az FBI jelenleg is vizsgálja, hogy Crooks miért volt megszállottja Katalin hercegnének, és milyen szerepet játszhatott ez a merényletkísérletében.

A nyomozás még folyamatban van, és további részletek várhatók arról, hogy milyen motivációk vezettek a támadáshoz. Az ügy kiemeli a digitális világ veszélyeit, ahol az információk könnyen hozzáférhetők és manipulálhatók. Az FBI továbbra is dolgozik azon, hogy feltárja Crooks tevékenységének teljes körét és motivációit, és biztosítsa, hogy hasonló esetek ne fordulhassanak elő a jövőben.

forrás: Story