promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hír: elmaradnak az RTL sikerműsorai, az okát is közölték

Rossz hír: elmaradnak az RTL sikerműsorai, az okát is közölték

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bejelentették, hogy elmaradnak az RTL műsorai.

Az RTL háza tájáról rossz hírek érkeztek, ugyanis bejelentették, hogy több sikerműsoruk is elmarad a közeljövőben, és ennek okát is közölték. A változás két kiemelt produkciót is érint, amelyek az esti főműsoridőben szoktak képernyőre kerülni, és nézők százezreit szokták odaszögezni a televízió elé.

Az RTL Magyarország még tavaly nyáron jelentették be, hogy hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája A-típusú közvetítési jogai, emellett minden más meccs online jogai is, ezért várható volt, hogy a foci kicsit át fogja majd rendezni a műsorrendet a csatornán. Meg is történt az első változtatás, az RTL közölte, hogy augusztus 14-én, szerdán jelentősen megváltozik a csatorna esti programja - számolt be róla a SorozatWiki.

Ezen a napon a Fókusz 10 perccel később, 18:55-kor fog csak kezdődni a Híradó után, és 5 perccel rövidebb lesz az adásideje, mert 20:15-kor jön majd az Atlanta - Real Madrid Szuperkupa. Emiatt több sikerműsor is elmarad majd azon az estén.

Ugyebár minden hétköznap este 20:20-tól szokták képernyőre tenni A mi kis falunk 3. évadjának ismétlését, de ez jövő szerdán nem így lesz; egy napig Pajkaszeg nélkül maradnak a nézők, emellett a 21:25-kor kezdődő Drága örökösök legújabb epizódja is elmarad, és áttolódik csütörtökre. Késő este, a Jóbarátok 4. évadjának soron következő része is elmarad, és az RTL Híradó késő esti kiadása is jóval később fog jelentkezni: a megszokott 22:40 helyett csak a szuperkupa után, 23:25-kor lesz látható.

Ez a változás csak egyetlen estét érint, sem előtte, sem utána nem lesz változás az RTL műsorait illetően.