promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hírek jöttek Zac Efron állapotáról, balesete után így van most a világsztár

Hírek jöttek Zac Efron állapotáról, balesete után így van most a világsztár

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kórházba került Zac Efron, miután balesetet szenvedett. Most kiderült, milyen állapotban van.

Hírek jöttek Zac Efron állapotáról, akit nemrég kórházba kellett szállítani. Miután elkészült legutóbbi filmje, a Netflixen debütált Családi affér, amiben Nicole Kidmannel játsszák a főszerepeket, úgy döntött, bejárja Európát, hogy egy hosszabb utazáson kipihenje magát. Az elmúlt hónapban többek között Saint-Tropezen, Míkonosz szigetén, Párizsban, és legutóbb Ibizán fotózták le - utóbbin történt vele egy baleset úszás közben.

Külföldi sajtóértesülések szerint Zac Efronra az ibizai villa két dolgozója talált rá a medencében, ők húzták ki a világsztárt, majd elővigyázatosságból kórházba vitték. Képviselője nem részletezte a történteket, de azóta kiderült, hogy milyen állapotban van most a színész.

Miután múlt hét pénteken bevitték a kórházba, szombat reggel már haza is engedték Zac Efront, aki nemrég a közösségi oldalán jelentkezett be, és számolt be hogylétéről az aggódó rajongóinak. A Családi affér főszereplője egy 24 óráig elérhető Instagram Story-ban publikált magáról egy képet, amin az látszik, hogy már semmi nyoma nincs a hétvégi balesetének, Zac Efron kirobbanó formában emelgeti a kézi súlyzókat.

„Boldog és egészséges vagyok, köszönöm a rengeteg jókívánságot”

- írta a fotójához a filmsztár, hogy ezzel is megnyugtassa a rajongókat, egyúttal megköszönje nekik, hogy ilyen sokan érdeklődtek a hogyléte felől.

A színésznek egyelőre nem érkezik a közeljövőben újabb filmje, viszont már előkészítés alatt van a Három férfi és egy bébi remake-je, amiben Zac Efron alakítja majd a főszerepet. A Disney+-ra készülő alkotás eredeti verzióját 1987-ben mutatták be Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson főszereplésével, és hatalmas klasszikussá vált.