promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés érkezett a SzerencseSzombat kapcsán, augusztustól lép életbe a változás

Óriási bejelentés érkezett a SzerencseSzombat kapcsán, augusztustól lép életbe a változás

Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A nézőknek is meg kell majd szokniuk a nagy változást.

A Dunán szombatonként adásba kerülő SzerencseSzombat műsorvezetői Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie, ám a legfrissebb hírek szerint augusztustól egy új műsorvezető is csatlakozik a csapathoz. A show-műsort hétről hétre rengeteg néző követi, hiszen az Ötöslottó, a Joker és a Luxor élő sorsolását is nyomon lehet követni élőben.

A műsorban azonban az élő sorsolásokon túl rendszeresen helyet kapnak ismert előadók is, akik fellépéseikkel színesítik a produkciót, a műsor házigazdái pedig sztárvendégekkel beszélgetnek. Most pedig kiderült, hogy egy új háziasszonya lesz a műsornak augusztustól.

Az új műsorvezető pedig nem más, mint Bényi Ildikó műsorvezető lánya, Tótfalusi Fanni.

Az ifjú műsorvezető az M2 Petőfi TV riportereként munkálkodott, jelenleg pedig az Esti Kornél című műsor háziasszonyaként láthatják a nézők, de korábban megfordult a Petőfi Zenei Díjátadón is. Tótfalusi Fannit augusztus 3-án láthatták először a nézők a Luxorban, noha akkor még csak vendégként került képernyőre a műsorban.

A műsorvezető már javában készül első adására a SzerencseSzombat gyakorlott házigazdájával, Fehérvári Gábor Alfréddal, ismertebb nevén Freddie-vel. Tótfalusi Fanni izgatottan nyilatkozott a rá váró feladat kapcsán, és azt is elárulta, sikerült-e megtalálnia a hangot újdonsült műsorvezetőtársával:

"Freddie-vel dolgozni nagyon jó, úgy érzem, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál."

Forrás: Ripost