promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola melltartó nélkül pózolt, hihetetlenül dögös a SzerencseSzombat szépsége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lola nagyon bevállalós volt, egészen új oldalát mutatta meg.

Korsós Judit, azaz Lola 2005-ben robbant be a köztudatba a „Szerelem” című dalával, és már akkor egyenesen imádta őt a közönség, hiszen a következő esztendőkben szinte minden díjat megnyert, amire jelölték. Sokak kedvence volt tinisztárként, rengetegen rajongtak érte az egész országban, ráadásul az évek alatt több stílusban is megcsillogtatta a tehetségét, és azóta is aktívan énekel.

Lola hódolói rendszeresen láthatják őt minden héten a Duna TV képernyőjén, ugyanis ő az egyik műsorvezetője a SzerencseSzombatnak, aminek keretein belül szombatonként kisorsolják az Ötöslottó nyerőszámait. Az énekesnő általában annyira gyönyörű a műsorban, hogy pillanatok alatt elvarázsolja még azokat a nézőket is, akik egész héten arra vártak, hogy kiderüljön, vajon nyertek-e a lottón.

Lola nem éppen a bevállalós Instagram fotóiról híres, hiszen ő a viszonylag visszafogottabb celebek közé tartozik, de néha azért akad pár kivétel – most nagyon örülhetnek az aranytorkú sztár rajongói, ugyanis egy olyan forró felvétel került ki róla az internetre, hogy ahhoz foghatót talán még sose láttunk.

A HOT! magazin osztotta meg a fotót, amin Lola melltartó nélkül, egy mélyen kivágott, csodálatos ruhában szerepel, és természetesen tökéletesen áll rajta a csábító ruhadarab, mintha csak rá öntötték volna. Mondani sem kell, hogy a vadító kép teljesen letaglózta a híresség hódolóit, hiszen valóban nem mindennapos, hogy így láthatjuk őt – ami nagy kár, mivel sokak szerint ő az ország egyik legszebb énekesnője.

Itt lehet megtekinteni Lola meghökkentően bevállalós fotóját:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy viszonylag friss interjút Lolával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás