promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi az igazi neve Lolának, az ismert magyar énekesnőnek? Magyarországon százezrek nem tudják a kérdésre a választ
Borítókép:  TV2 Magyarország / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon hogy is hívják valójában?

Rengeteg olyan sztár van Magyarországon is, aki nem azzal a névvel futott be, mint amelyik az igazi, vagy nem azzal a névvel ismerjük, mint amit születése után kapott. Talán a leghíresebb névváltoztatás Schobert Norbert nevéhez fűződik, az ő személyes történetét már megírtuk itt a Promotions-ön is. Nagyon érdekes lehet ezeket a neveket megismerni, mivel sokszor nagyon meglepődünk, amikor az eredeti nevet meghalljuk, mivel rengeteget elárulhat az a viselője történetéről, múltjáról, és úgy összességben az egész családja históriájáról is. Persze másról is szó lehet.

Külföldön például fél Hollywood-nak nem is ismerjük az eredeti nevét, persze ez kicsit csúsztatás, de nagyon sok filmsztár és énekes megváltoztatta a nevét, például Blake Lively eredeti neve Blake Ellender Brown, vagy például Lana Del Rey eredeti neve Elizabeth Grant.

A magyar sztárokkal, akik megváltozatták a nevüket, is meg lehetne tölteni komoly listákat. Lola még korábban komoly énekesi karriert futott be, szinte mindenki ismerte őt Magyarországon, az első albuma pedig még 2006-ban jelent meg Álomtánc névvel. 17 évesen pedig többek között megnyerte Legjobb új előadó díjat a VIVA Comet-en. 2007-ben pedig már a második albuma látott napvilágot a csinos énekesnőnek, akit manapság elsősorban műsorvezetőként láthatunk a tévében, például a Szerencseszombatban, ahol megtudhatjuk az ötös lottó nyerőszámait is hétről hétre. 2012-ben például ő énekelte a Merida, a bátor című mese betétdalát, miközben az évek alatt számtalan elismerést kapott.

De hogy mi az igazi neve?

Korsós Judit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás