promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sírnak a rajongók, mégsem örül a babának Kulcsár Edina és G.w.M?

Sírnak a rajongók, mégsem örül a babának Kulcsár Edina és G.w.M?

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagy a baj: megbánták a terhességet?

Kulcsár Edina hamarosan négy gyermek édesanyja lesz. Bombaként robbant a hír, mikor mintaszerű házasságáról a Nyerő Páros című műsorban kiderült, hogy közösen küzdenek a megmentéséért. Végül nem találtak vissza egymáshoz, így külön utakon folytatták és ekkor jött a következő nagy pofon a sztárpár rajongóinak: Kulcsár Edina szíve nagyon hamar ismét foglalt lett, a magyar rap világában akkor már igencsak ismert G.w.M rabolta el azt. Kapcsolatuk nagyon gyorsan haladt és minden károgóra rácáfoltak: nem jósoltak nekik hosszú időt együtt, azonban immár a második kisgyermeket várják a boldognak tűnő családba.

Bár rengeteg pletyka kering róluk és ők mindig, minden alkalommal megerősítik, hogy köszönik szépen, boldogok, most ismét fellángolt a rajongók aggodalma. G.w.M új klippel jelentkezett, amiben Kulcsár Edina is kapott egy kisebb szerepet. Ezzel önmagában nem is lenne baj, ám a forgatás során fontos szempont, hogy szerették volna, ha nem látszik Edina terhespocakja, amit végül az operatőr sikeresen megoldott, erről az egykori szépségkirálynő saját maga számolt be.

A botrány innentől pedig borítékolva volt, hiszen sokakban azonnal felmerül a kérdés: miért kell a terhességet elrejteni? A titkolózás sosem jelent jót, kommenteltek rá azonnal és innentől elindult a lavina.

Bár nagyon megosztó a páros és külön-külön is annak tagjai, mégis a mai napig egy stabil rajongóbázist tudhatnak maguk mögött, akik nagyon szívé viselik a szerelmük és a családjuk sorsát. Egyesen egészen odáig merészkedtek, hogy megvádolták őket azzal, hogy szégyellik a terhességet, ám ezt végül elvetették, hiszen Edina rengetegszer nyilatkozta, hogy mennyire várja a kis trónörököst, illetve terhességéről is sokat, szívesen beszélt, rengeteg képet és videót is mutatott a várandósság korszakából. Továbbá azt sem titkolta, hogy imád terhes lenni, ilyenkor igazán megéli a nőiességét.

A páros egyelőre nem reagált a vagdalkozókra, de könnyen lehet, hogy nem is fog: Tóth Gabihoz hasonlóan már ők is megszokhatták, hogy nem tudnak olyat tenni, ami megfelelne az országnak.

A vitatott klippet itt tudod megtekinteni:

Forrás: borsonline