promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Új szerepben tűnik fel Trokán Nóra, Nagy Ervin korábbi filmes partnere most teljesen idegen területen próbálta ki magát

Új szerepben tűnik fel Trokán Nóra, Nagy Ervin korábbi filmes partnere most teljesen idegen területen próbálta ki magát

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mutatjuk az új kollégáit, Budapestre figyel most a művészvilág.

Trokán Nóra, akit a legtöbben a Tanár című sorozatból ismernek, ahol Nagy Ervin tűzrőlpatant, szabadszájú kedvesét alakítja, most egészen nagy fába vágta a fejszéjét. Mint színházi és művész ember, nagyon fontos neki a kultúra, így másik két igen ismert hazai sztárral kultrális nagykövetnek álltak.

Egy különleges eseményen vettek részt a művészek, ami nekik is kihívást jelentett, hiszen kiléptek a komfortzónájukból és egy másik szakmai területen próbálták ki magukat. Bár ez egy merőben idegen szerepkör a triónak, mégis belevágtak: Trokán Nóra Junior Prima-díjas színésznő, Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője és Kajdi Csaba, Cyla, modellügynökség tulajdonos, most tárlatvezetést vállaltak, és Banksy, a világhírű kortárs művész életpályáját mutatták be.

Egy tárlatvezetés komoly felkészülést igényel, és az ismert embereken még nagyobb a nyomás, hogy ne hibázzanak. A rajongóknak is hatalmas élmény volt az egyszeri alkalom, hiszen kedvencüket egy másik oldaláról is megismerhették, és együtt beszélgethettek a művészetről, kultúráról, miközben egy olyan kiállításon sétálhattak végig, amely már a világ számos pontján nyűgözte le a látogatókat, és szeptemberben utazik tovább New Yorkba.

Banksy elsősorban az utcai graffiti alkotásairól ismert, provokatív, titokzatos, mélyen elgondolkodtató üzeneteit mindenki megérti, néhol humoros, néha felkavaró alkotásai az emberi lélek mélységeibe hatolnak. A művészek a saját élményeiken, értelmezéseiken keresztül is hozzá tudtak tenni az alkotásokhoz, amelyre eddig még nem volt példa a kiállítás budapesti állomásán, és számukra is örök élmény marad.

A The World of Banksy - Az utca a festővásznam című kiállítás szeptember 22-ig látogatható a Komplex Kiállítótérben, Budapesten, a Király utca 26. szám alatt.

A hihetetlenül izgalmas és innovatív kiállításhoz egy kis kedvcsinálót itt nézhetsz meg:

Esetleg a kiállítás inspirálójáról, Banksyről szeretnél öbbet megtudni? Azt pedig ebben a videóban megteheted: