promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendőrök vitték el Schobert Norbit, szirénázó autóval mentek ki a fitneszguru házához a járőrök

Rendőrök vitték el Schobert Norbit, szirénázó autóval mentek ki a fitneszguru házához a járőrök

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Schobert Norbit a saját házából vitték el a rendőrök.

Szombat reggel rendőrök jelentek meg szirénázó autóval Schobert Norbi és Rubint Réka háza előtt. A járőrök aztán el is vitték a fitneszgurut, aki meg se próbált ellenállni a hatóságnak, önszántából ült be a rendőrautóba. Minderről videó is készült, amit Schobert Norbi később a saját oldalán is megosztott, mégpedig büszkén, mert mint kiderült, nem azért vitték el a rendőrök, mert valami bűnt követett volna el, hanem azért, mert a Bács-Kiskun vármegyei rendőr-főkapitányság felkérésére dolga volt.

A fitneszkirályt viszont nem a kapitányságra, hanem hogy Ágota falván az Állami Gondozottak Országos Találkozóján 800 gyermeket és 300 kísérőt tornáztasson meg egy szabadtéri edzésen.

Rubint Réka büszkén írta ki, hogy férje egykori rendőrként és tiszteletbeli vendégként önzetlenül vállalta a feladatot, és ahogy az alábbi videóban is látszik, Norbi örömben és boldogságban úszva mozgott együtt a fiatalokkal.

Norbi a videós összeállításhoz csak annyit írt, hogy "egy százados mindig százados marad", és hogy kötelességének érezte, hogy annak ellenére is részt vegyen ezen a rendőrségi programon, hogy a családja ekkor már éppen a Maldív-szigeteken pihent. Természetesen a szabadtéri edzés után ő maga is a reptér felé vette az irányt, hogy csatlakozzon Rékához és a gyerekekhez.

Schobert Norbi a rendőrségi program végén egy oklevélben részesült, amit meg is mutat a videójában.