promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex nyilvánosan szétfikázta Bud Spencer és Terence Hill filmjeit, aztán páros lábbal szállt bele Mr. Bean-be is

ByeAlex nyilvánosan szétfikázta Bud Spencer és Terence Hill filmjeit, aztán páros lábbal szállt bele Mr. Bean-be is

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

ByeAlex egymás után szapulta szét a régi filmklasszikusokat, amiket itthon is sokan imádnak.

ByeAlex nemrég egy aktivitásra buzdító kommentjátékra hívta meg a követőit a saját oldalán, megkérdezte őket, hogy melyik az a film, amit annak idején a szüleik sokat nézték és szerették, de ők utálták. Természetesen ő is megnevezte a saját utált filmjét, ami nem más, mint a Whoopi Goldberg főszereplésével készült Apácashow.

Ezek után százával kapta a hozzászólásokat, közel 1000 komment gyűlt össze a posztja alatt, amikben a követői sorra megnevezték azokat a filmeket, amiket gyűlölnek. Volt, aki a karácsony egyik elmaradhatatlan kedvencét, a Reszkessetek betörők-et mondta, mire ByeAlex közölte, hogy ő például sosem látta még ezt a filmet.

Egy másik kommentelő elmesélte, hogy az édesapja nagy rajongója volt Mr. Bean-nek, de ő pont emiatt már négy évesen megutálta az angol humorral együtt. ByeAlex erre azt reagálta, hogy az angol humor tökéletes, viszont Mr. Bean-ről már nem tudott szépet és jót írni, úgy jellemezte a sorozatot, hogy

béna és rossz.

Hasonlóan polgárpukkasztó véleményt fogalmazott meg Bud Spencer és Terence Hill filmjeiről is, miután nagyon sok követője azt írta, hogy ők falra tudnának mászni az olasz színészek produkcióitól. ByeAlex erre reagálva gyakorlatilag szétfikázta a pofonosztó páros filmjeit, amivel alaposan kihúzta a gyufát a magyarországi népes rajongótábornál.

„Meglepve látom, hogy sokan utálják a Bud Spencer filmeket! Imádok mindenkit, aki így érez! Az az igazi fingós, izzadós suttyóság, amit gyerekként se fogadtam be, soha sem!”

Több se kellett a magyar rajongóknak, a saját csoportjukban álltak bele az énekesbe. A legtöbben azért szóltak neki vissza, mert szerintük nincsen se hangja, se tehetsége, se semmi, amit fel tudna mutatni, vagy amivel akár a közelébe érne az olasz duónak.

„Az a tény kedves kuzen, hogy Alex Bye-ra magyarosította a nevét, rögtön megmutatja nekünk, hogy mekkora sxggfej”

„Nézzük meg ki mit tett le az asztalra... Ez a macskajancsi ByeAlex fasorban sincs a két mesterhez képest”

„Fáj neki is, meg sok mai "celebnek", hogy ha 100 évig hakniznának se érnének el annyit mint Carlo Pedersoli vagy Mario Girotti. Nem Istenítem őket, de bármelyik filmjüket akármikor szívesen nézem meg és nem unalmas, pedig a legtöbbet már kívülről fújom. Szóval Alex csak maradjon szépen kussba”

„ByeAlex-et többen utaljak es persze o soha nem lesz legenda”

„Az Alex nevű forma nem filmezett Amerikaban, nem ismerik sehol. Budeknak viszont kultusza van tobb orszagban is. Nem az a lenyeg, hogy nevet,hanem az, hogy KI nevet”