promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ráismersz még? Így néz ki 67 évesen Whoopi Goldberg, az Apácashow sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Whoopi Goldberg már 67 éves, és épp a napokban olvasott be Elon Musknak.

A legtöbben nem is tudják, hogy Whoopi Goldberg eredeti neve Caryn Elaine Johnson. A most 67 éves színésznő már egészen korán belekóstolt a színészetbe, nyolc évesen a Helen Rubinstein gyerekszínházban próbálhatta ki magát a színpadon, és tanárai rögtön észrevették benne a tehetséget. Miután diszlexiája miatt kirúgták a középiskolából, csatlakozott a hippi mozgalomhoz, ahol rászokott a fűre, később pedig az erősebb drogokra is.

Első férje, Alvin Martin miatt szabadult meg káros szenvedélyétől, akitől Alexandra nevű kislánya is született. Színészi karrierje San Diegóban indult, pályája során eddig 196 produkcióhoz adta a nevét, többek között olyan filmekben játszott, mint a nagy sikernek örvendő Apácashow (aminek készül a harmadik része), a Segíts, mumus!, A pót Télapó, a Bíborszín, vagy a Ghost - utóbbiért Oscar-díjat kapott -, de Az Oroszlánkirály-ban is hallhatjuk a hangját, ugyanis az egyik hiénát, Shenzit szinkronizálta.

Whoopi Goldberg a napokban keményen beszólt azoknak, akik élesen bírálták a Barbie című mozifilmet - köztük Elon Musknak is. A milliárdos ugyanis azt írta a filmről, hogy

„Ha a minden egyes alkalommal bedobsz egy felest, amikor Barbie kimondja a 'patriarchátus' szót, akkor még azelőtt kiütöd magad, hogy a film véget érne”.

Emellett Ted Cruz texasi szenátor szerint a Barbie "csontig benyal a kínai kommunista pártnak", A republikánus floridai képviselő, Matt Gaetz felesége pedig egyenesen bojkottálni akarja a filmet, miután kiakadt azon, hogy Ryan Gosling Kenje mennyire nem férfias.

Whoopi Goldberg ezt nem hagyhatta szó nélkül, egy tévéműsorban reagált mindezekre:

„Ez egy film! Ez a film egy babáról szól! Azt hittem, boldogok lesztek, hisz nincs benne szex se, Barbie-nak nincs is nemi szerve, ahogy Kennek sem, szóval ők nem tudnak szexelni. Ez egy játékbabákról szóló film! A gyerekek tisztában vannak azzal, hogy ez színes-szagos és Barbie. (...) Ez egy babafilm, srácok. Sokkol, hogy manapság ettől akadtok ki annyira!”

Így néz ki 67 évesen az Apácashow sztárja:


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás