promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel végleg lezárul Szandi botrányos ügye, a szervező mondta ki a végső szót arról mi az igazság az énekesnő viselkedésével kapcsolatban

Ezzel végleg lezárul Szandi botrányos ügye, a szervező mondta ki a végső szót arról mi az igazság az énekesnő viselkedésével kapcsolatban

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Meglepő fordulatot vett az ügy, itt volt az ideje, hogy pontot tegyenek a végére.

Meglehetősen nagy port kavart Szandi nemrégiben meghiúsult fellépése, melyre Madarban került volna sor. A népszerű énekesnő a helyszíni beszámolók alapján nemhogy nem lépett színpadra, de még a kocsiból sem szállt ki, csak átvette a gázsit, majd el is hajtottak.

Ám mint kiderült, a történet ennél azért valamivel bonyolultabb, és nem csak Szandi, de a szervező, pontosabban ötletgazda, Kallós Daniela is megszólalt az elmaradt koncert kapcsán, ami egyben egy jótékonysági esemény is lett volna, mellyel egy helyi családot szerettek volna segíteni:

„Mi egy egészségügyi szervezet vagyunk, betegeket gyógyítunk, nem azzal foglalkozunk, hogy ilyen eseményeket szervezzünk. A munkánk során találkoztunk ezzel a családdal tíz évvel ezelőtt, de csak tavaly derült ki, hogy nagy a baj, mert bántalmazzák őket, mélyszegénységben élnek és betegek. Januárban jutottunk be hozzájuk, akkor láttuk, hogy milyen körülmények között élnek”

– tolmácsolta szavait a Bors.

„Ekkor találtuk ki, hogy csináljunk egy jótékonysági programot, amihez felkértünk egy rendezvényszervezőt. Nem álltunk kapcsolatban Szandival, mert a rendezvényszervező azt a tájékoztatást adta, hogy Szandi jön és mindent tud. Ott derült ki, hogy semmit nem tudott, mert mikor mondtam Szandinak, hogy itt van a család is, nem értette, hogy miről van szó, ő csak annyit tudott, hogy fellépni jött.”

„Egészségügyisek vagyunk, pszchológiai dolgokkal is foglalkozunk, engem nem lehet becsapni ilyen szinten. Amit én Szandin láttam, azt megjátszani nem lehet. Egy elképesztően jószívű, tüneményes embert ismertem meg benne, aki óriási szeretettel fordult a család felé, személyes ajándékokat is hozott nekik. A fiú kosarazik, kapott egy labdát, a középső siket-néma, egy rajzállványt kapott kiegészítőkkel, a legkisebb pedig egy modern matematikai eszközt, mert imádja a matekot. Az anyuka értelmi fogyatékkal él, neki Szandi érkezése volt a legnagyobb csoda. Ismeri az összes számát, kívülről tudja őket”

– tette hozzá.

Daniela szerint ez így még nagyobb élmény volt, mintha „csak” a színpadon láthatta volna, és úgy véli, minden rosszban van valami jó. Egyben azt is elárulta, hogy Szandit nagyon megviselte az eset, és az is azt mutatja, mennyire fantasztikus ember, hogy vette a fáradságot és személyesen ment el a családhoz, nem csak visszautalta a pénzt.