promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Belenyalt a gulyáslevesbe, rendőr akartak rá hívni, egész Pest megye a külföldi sztárra figyelt

Belenyalt a gulyáslevesbe, rendőr akartak rá hívni, egész Pest megye a külföldi sztárra figyelt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Teljesen kikészült a gulyáslevestől​.

Bár az egész világ Párizsra és az olimpiára figyel, a híres YouTuber IShowSpeed (Darren Jason Watkins Jr.) mégis Magyarországra, Budapestre látogatott. A 19 éves amerikai sztár Budapesten számos kalandba keveredett, ami különösen felkeltette a helyiek figyelmét, tekintve, hogy például magyar futballmezben csinálta végig budapesti tartózkodását. 

A sztár a modern kor egyik jellegzetes jelensége, influszener: videóihoz talán nincs is mit hozzáfűzni, egy nagyon fiatal ember mond megkérdőjelezhető igazságtartalmú dolgokat.

Már az érkezése pillanatától kezdve IShowSpeed élőben közvetítette élményeit a rajongóinak. Az egyik első emlékezetes pillanata az volt, amikor egy kutyával próbált kommunikálni, amely majdnem megharapta. Ezt követően a Mammut bevásárlóközpontban járkált, ahol a rajongók azonnal körbevették, szelfiket kérve és ajándékokat adva neki.

Az egyik legizgalmasabb rész az volt, amikor IShowSpeed hagyományos magyar gulyáslevest próbált ki egy Duna-parti étteremben. A gulyáslevest kenyérrel fogyasztotta, ahogy azt a rajongói ajánlották neki. Annyira ízlett neki, hogy ígéretet tett egy hátraszaltóra, amit azonnal teljesített is, miközben hangosan kiabálta: "This sh*t is so good" (Ez a cucc olyan jó). Ez a jelenet nagy sikert aratott a közönsége körében, és azonnal vírusvideóvá vált - arról nem is beszélve, hogy tette mindezt hagyományos cigányzenekar játéka közben, akiknek igén szép borravalót is adott:

IShowSpeed budapesti látogatása során megtekintette a város nevezetességeit is, többek között a Buda várat és a Halászbástyát, ahol lenyűgözte a kilátás. Emellett különleges magyar édességeket, például Negro cukorkát osztogatott az utcán és a bevásárlóközpontban.

A látogatás során azonban nem mindenki fogadta őt pozitívan. Egy étteremből való távozásakor egy nő középső ujjával mutatott felé, ami IShowSpeedet dühítette fel. A testőrei végül elkísérték őt a helyszínről, hogy megnyugtassák a helyzetet.