promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sértegette a kisgyereket a bunkó pincér, nem tette zsebre a választ, amit a hétévestől kapott

Sértegette a kisgyereket a bunkó pincér, nem tette zsebre a választ, amit a hétévestől kapott

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Csak egy fagyiról volt szó, mégis sértődés lett belőle, lehetett volna ezt jobban is kezelni.

Nyár van, a magas árak ellenére megteltek az éttermek, fagyizók, mindenki szeretne egy kicsit kikapcsolódni, és nagyon rosszul tud esni, ha éppen ebbe a rövidke kis időszakba rondítanak bele. Mégis gyakran előfordul, ne feledjük, hogy a pult másik oldalán munkaidő van, sőt, kőkemény hajtás, előfordul, hogy elfogy a türelem.

Itt is ez történt, a sztori amúgy viszonylag ártatlan, de hagyhatott azért tüskét mind a szülőkben, mind a gyermekben, és lehetett volna ezt szebben is intézni, hogy ne hagyjon keserű szájízt a családi fagyizás, amiről a Threads-en számoltak be:

„Úgy látszik, hogy mindig megtalálnak az elégedetlen vendéglátósok. Ma, kávézóban, 3 asztalnál ültek vendégek, a pultnál nem volt sor. Kértünk 3 kehely fagyit. A kiszolgáló kihoz kettőt, mire a 7 éves gyerekem megkérdi: az enyém hol van? Mire a felszolgáló gúnyosan: hát, csak két kezem van”.

„Mondhatta volna, hogy azonnal hozom, vagy elnézést, nem tudtam mindet egyszerre kihozni, de nem. Ő azt választotta, hogy beszól egy gyereknek.Viszont frappáns választ kapott: "majd tervezek egy 8 karú robotot, hogy mindent ki tudj hozni egyszerre." És mi a nő válasza? "Nem kellett volna cukormentes fagyit rendelni inkább?" Az ilyenek amúgy minek választanak szerviz-szakmát?”

– írta a posztoló.

Tegyük hozzá gyorsan, hogy a pincérek többsége remekül érti a hivatását, így azt is tudja, miként kell kezelni a családokat, és a felnőtteknél sokszor türelmetlenebb gyerekeket, mint egy szakmabeli írta:

„Ezért viszem ki mindig elsőnek a gyerekét és hozzá is teszem: »először a legfontosabbnak«, nem kekeckedünk kicsikkel”

– írta, míg más hozzátette, hogy biztosan szörnyű lehet a gyereknek beszóló pincér élete, ha egy hétévessel sem képes kedves lenni.