promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiakasztó dolgot csinálnak a hazai fagyizókban, sokakat zavar a helyzet, hangot is adtak neki

Kiakasztó dolgot csinálnak a hazai fagyizókban, sokakat zavar a helyzet, hangot is adtak neki

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Mint kiderült, rengetegen zavarban érzik ilyenkor magukat, mások viszont nem értik a problémázást.

A nyári forróságban az egyik legjobb hűsítő néhány gombóc fagyi, de manapság már egészen más élmény bemenni a cukrászdába, mint annak idején a szabadtéri standoknál válogatni a közkedvelt nyalánkságból.

Persze jogos a kérdés, hogy mégis mi lehet annyira más a fagyizásban? Hát az, hogy nem négyfajta közül válogathatunk, a fagyizók többsége ugyanis épp azzal próbálja becsábítani a vásárlókat, hogy minél több fagylaltkülönlegességet vonultatnak fel.

Van köztük kimondhatatlan, díjnyertes, és néha egészen bizarr is – a sóskás, a szalonnás és a popcorn ízesítésű épp ilyen. Főhősünket azonban nem ez zavarta, hiszen a választás joga szabad. Csak néha el se jut odáig az ember, hogy végiggondolja, milyen fagyira is van szüksége:

„Fagyiárusok, nektek kötelező azonnal megkérdezni amint ott terem egy vásárló hogy mit adhatok? Nyilván ezt csak azért kérdezem, mert nem dolgoztam ilyen helyen és nem rögtön titeket akarlak hibáztatni! De számomra annyira zavaró amikor azonnal megkérdezik tőlem, hogy mit adhatok."

„Nem, nem tudom még, mert annyi választék van, hogy 10 másodperc alatt nem tudtam eldönteni hogy milyen ízt is szeretnék. Alapvetően is döntésképtelen személy vagyok és ez a stresszhatás egyáltalán nem tesz jót. Ezáltal természetesen sikerül mindig mellé nyúlnom, és egy olyan ízt kérnem, ami csak hirtelen felindulás volt és nem is ízlik igazán”

– írja a posztoló.

A különös fejtegetés kapcsán persze kapott hideget-meleget, volt aki egyáltalán nem értette a problémát, ám olyan is akadt, aki egész jó megoldást kínált:

„Engem is zavar. Amúgy tök egyszerű, amíg a fagyikat nézem addig nyilván gondolkodok. Amikor felveszem a szemkontaktust akkor tudom, hogy mit kérek. Ha nagyon tanácstalan az ember akkor a mögötte levőt előre lehet engedni, ha ő már kérne”

– írták kommentben.