promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító lehúzás egy magyar állatkertben, ennyit fizetett egy család a kasszánál, nem volt kinn ár

Felháborító lehúzás egy magyar állatkertben, ennyit fizetett egy család a kasszánál, nem volt kinn ár

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A fiatal lány nem hitte el, hogy milyen sokba kerül néhány üdítő és egy jégkrém.

Az éttermek, büfék általában jóval drágábbak, mint a nagyobb boltok, akár egy üdítőért is többszörös árat kell fizetnünk, mint amennyibe máshol kerülne. Ebben talán nincs is nagy meglepetés, abban azonban már annál inkább, hogy mennyire elszálltak az árak, és ma már egy jégkrémet se nagyon engedhet meg magának egy család.

Pedig ha állatkertbe megyünk, a nagy hőségben kitikkadnak a gyerekek és a felnőttek is, jogos igény, hogy észszerű árakon tudjanak legalább egy kis frissítőt vásárolni. Ez nem luxus, a jegyek pedig már önmagában elég drágák.

Persze tudjuk, hogy mindenki számára felmentek az árak, és lehet azt mondani, hogy vigyenek otthonról, meg hogy a büfének ki kell fizetni a bérleti díjat, ami valahol érthető magyarázat. Azonban az már nem, hogy miért kell a sokszorosát kifizetni az eredeti árnak, ami már egyértelmű lehúzásnak tűnik.

Ezúttal a Threads-en jelent meg egy beszámoló egy meg nem nevezett magyarországi állatkert kapcsán, ahol iszonyatos árakkal találkozhattak a látogatók, amelyek ráadásul még fel sem voltak tüntetve.

„Elmentünk a párommal és az anyukájával állatkertbe. Megszomjaztunk, gondoltuk veszünk inni. Az árak nem voltak kiírva.2 kis dobozos cola egy víz és 3 jégkrém több mint 6000 forint volt, arról nem beszélve, hogy a fagyi olvadt volt, és az üdítők sem voltak a leghidegebbek. (hűtőből kivéve)”

– írta a posztoló, amire nem várt válasz érkezett:

„Én azonnal visszaadtam volna azzal a dumával, hogy: »Elnézést, de itt félreértés lesz. Az előttünk lévőt nem én fizetem.« Én maradok inkább étlen-szomjan, de ezekért a cikkekért ennyit biztos, hogy nem fizetek ki! Ha van rá "marha" (elnézést ezt nem rátok értem), aki megveszi, addig ennyiért fogják ott árulni”

– fogalmazott egy kommentelő.