promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi hármasikrei megdöbbentő dolgot mondtak két évesen az asztalnál: mindenki szája tátva maradt, az énekesnő azóta is könnyekkel gondol vissza rá

Rúzsa Magdi hármasikrei megdöbbentő dolgot mondtak két évesen az asztalnál: mindenki szája tátva maradt, az énekesnő azóta is könnyekkel gondol vissza rá

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Könnyeket csaltak az anyjuk szemébe a már kétéves hármasikrek.

Magyarország egyik legnagyobb énekesnője nemcsak a csodálatos zenéivel és tehetségével került be a sajtóba az elmúlt évek során, hanem azzal is, hogy hármasikrei születtek. Többször már beszélt az anyaság csodájáról, amit nagyon élvez és már úgy repül az idő, hogy a három pici már két éves korba lépett.

Rúzsa Magdi a Nők Lapjának adott interjút a közelmúltban, amit a 24.hu szemlézett, amelyben a karrierje és a mai trendek mellett arról is beszélt, hogy mennyire fontos számára az anyaság, amelynek keretében meg is nevezett egy dolog, amire mostanában nagyon büszke:

„Amire rettentően büszke vagyok, az a közösen elmondott asztali áldás. Kétévesen már mondják, hogy Édes Jézus, légy vendégünk…, és imádom, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy ámen! Nekem talán az a legfontosabb, hogy vidáman üljük körül az asztalt, és ott mindig nyugalom és békesség legyen”

Magdi hozzátette, hogy éjjel-nappal a gyerekkel vannak és mélyen hisz abban, hogy az első három év nagyon meghatározó egy gyermek életében, köztük a legapróbb mozdulatok is, ahogy kommunikálnak, illetve a beszéd – ebben pedig igaza van az énekesnőnek, különböző kutatások szerint a gyermeket igazán négy-öt éves koráig neveled, alakítod ki a személyiségét, utána már csak a „vadhajtásokat lehet nyesegetni”.

Az énekesnő elmondta, jó, hogy a nagymamák is közel állnak a gyerekekhez, hiszen így megismerhetik a gyökereiket, valamint az ízes vajdasági tájszólást is. Rúzsa Magdi hozzátette, hogy szeretné, ha az ikrek idővel a szerb nyelvet is megtanulnák, illetve átérezzék, milyen a határon túli magyarság:

„Sokat járunk haza, ott a férjem családja, és édesapám is ott él a feleségével. De ezenkívül is van ott még sok olyan íz, amit érdemes lesz átadnom. Szeretném, hogy sokat legyenek a Vajdaságban, és hogy tudják, milyen a határon túl magyarnak lenni. Nem a magyarkodás miatt, hanem azért, hogy értékeljék, hogy nekik már Magyarország az anyaországuk, és számukra így sok szempontból könnyebb lesz az élet”

A művésznő kitért arra is az interjú során, hogy szerinte nagyon rossz úton jár az emberiség, jelenleg nagyon sok a kamu és sokan azt gondolják, hogy ahhoz kell mérniük magukat, annak kell megfelelni. Úgy véli, hogy a közösségi média világa nem megfelelő mérce, nem szabad hagyni, hogy az vezessen bennünket.

„Ne a TikTok és az Instagram vezessen bennünket! Kicsit ingerült vagyok, mert már hosszú ideje úgy érzem, ha nincs kontroll ezeknek a felületeknek a használatában, az olyan, mintha napi szinten nyitogatnánk a kaput az ördögnek. Én az vallom, hogy nem kell mindenáron beállni a sorba, inkább dolgozzon az ember keményen, és menjen a szíve után. Foglalkoztat, hogy ebben a kusza világban mik az igazán fontos értékek"

Aki pedig Rúzsa Magdi egyik legnagyobb klasszikusát szeretné hallani, kattintson ide: