promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Több tízmilliós luxussal villogott Rúzsa Magdi, de azonnal észrevenni valami furát a képen, szembesítették is

Több tízmilliós luxussal villogott Rúzsa Magdi, de azonnal észrevenni valami furát a képen, szembesítették is

Borítókép:  RTL - Reggeli
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sokan felhúzták a szemüldöküket a kép láttán.

Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője Rúzsa Magdi, akinek a Megasztár hozta meg a széleskörű ismertséget. Hangja nagyon jellegzetes, egyedi, így művészetére és előadásaira is nagyon sokan kíváncsiak, ám van még valami, amivel teljesen belopta magát az emberek szívébe: amikor életet adott a hármas ikreinek, akkor aktívan mesélt arról, hogy milyen változásokat, nehézségeket, örömet hozott neki ez a hatalmas kihívás az életébe.

Most azonban ismét érdekes kihívásnak néz elébe: hiszen visszatérhet abbaba műsorba, aminek olyan sokat köszönhet, zsűri lesz a Megasztár új évadában.

Rúzsa Magdi szívesen osztja meg követőivel a mindennapjait, melynek része az otthonam használati tárgyai is. Most pedig egy igen örömteli hírt tudatott: kapott egy új luxusautót. Az énekesnő és a méltán világhírű autómárka már évek óta dolgoznak közösen, legutoljára akkor lepték meg egy kocsival az énekesnőt, amikor az ikrek megszülettek: az autó méretéből adódóan (mivel egy kisbusszal volt szó), így bárhova el tudott utazni a család különösebb logisztikai nehézségek nélkül.

Az énekesnő évek óta együtt dolgozik ezzel az autómárkával, és több együttműködésük is volt már. Amikor megszülettek hármas ikrei, egy kisbusszal lepték meg, így kényelmesen utazhatott az öttagúvá bővült család.

A mostani autó ennek éppen az ellentéte: ugyanis egy jóval szolidabb méretű cabrióról van szó, aminél lehetetlen nem észrevenni, hogy biztosan nem fér bele három gyerekülés. Az autó induló ára nagyjából 25 millió forint és ezt írják róla rövid ajánlónak:

Nehéz terepen és kedvezőtlen időjárási körülmények között egy plusz dinamikára van szükség. A Mercedes-Benz CLE Cabriolet 4MATIC összkerékhajtású modellváltozatával mindig a maximális vezetési biztonságban részesül. A megnövelt nyomaték és a mindkét tengelyre egyenletesen elosztott teljesítmény tovább javítja a vezetési élményt.

Hiába nem praktikus az új autó, Rúzsa Magdi elmondása szerint rögtön beleszeretett, mikor meglátta a csodás, sportos modellt. Természetesen a gyermekek utazásával kapcsolatos kérdésre is reagált:

 „Ha valaki beül egy ilyen autóba, akkor egy kis énidőre vágyik. Hétvégi, pár órás kiruccanásokhoz, élvezni a napfényt, töltekezni egy kicsit.”

Úgy tűnik tehát, hogy az elfoglalt édesanya ezt egy szabadidős autónak szánja, amit akkor vesz majd igénybe, ha egy kicsit csak saját magával akar törődni és ehhez el kell hagynia az otthonát. Az autó gyönyörű, itt nézhetitek meg, mi pedig biztonságos közlekedést kívánunk az aranytorkú előadónak:

Forrás: story.hu, pappas.hu