promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi kíméletlen kritikája mindenkit meglepett, íme az őszinte véleménye a hamarosan induló Megasztárról

Rúzsa Magdi kíméletlen kritikája mindenkit meglepett, íme az őszinte véleménye a hamarosan induló Megasztárról

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiába köszönheti a műsornak a sikerét, ezt mégis el akarta mondani a Megasztárról.

Rúzsa Magdi, aki 2006-ban nyerte meg a Megasztár harmadik évadát, közel két évtizede áll a magyar könnyűzene élvonalában. Népszerűsége töretlen, amit bizonyít, hogy teltházas koncerteket ad a Budapest Arénában. Magdi elmondta véleményét az újrainduló Megasztárról, kiemelve, hogy a tehetségkutatóknak továbbra is van létjogosultságuk, ha a valódi tehetségek felfedezésére és támogatására koncentrálnak. Kritizálta a mai műsorokat, amelyek inkább TikTok-sztárokat keresnek, mintsem értékes énekeseket.

Magdi családi élete is előtérbe került az interjúban. Elmondta, hogy három gyermeke mellett, férje és családja támogatásával tudja összeegyeztetni a fellépéseket és a magánéletet. Az énekesnő szerint fontos, hogy a koncerthelyszínek ne legyenek túl távol, így nem kell hosszú időre elhagynia családját.

Rúzsa Magdi életében a család és a zenei karrier egyensúlyának megtartása kulcsfontosságú. A Megasztár győzelme után folyamatosan dolgozott, hogy helyet kapjon a magyar zenei palettán, és ez az elhivatottság mai napig jellemzi munkásságát. Az énekesnő hármas ikreinek születése óta különösen ügyel arra, hogy a zenei karrier és az anyaság közötti egyensúly fennmaradjon, ebben pedig jelentős segítséget nyújt számára a családi támogatás és a bébiszitterek.

A Megasztár visszatérése kapcsán Magdi reményét fejezte ki, hogy a műsor újra valódi tehetségeket fedez fel, akik értéket képviselnek a magyar zenében. Az énekesnő példaképnek számít, hiszen karrierje bizonyítja, hogy a tehetség és a kitartó munka meghozza gyümölcsét.

A mai tehetségkutatók kihívása, hogy a nagy zaj és az azonnali hírnév ígérete közepette is megtalálják azokat a művészeket, akik hosszú távon képesek értéket teremteni. Rúzsa Magdi szerint a tehetség és az elvégzett munka továbbra is kulcsfontosságú, és reméli, hogy az új Megasztár évad is ezt az irányt követi majd.

forrás: 168 óra