promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Magyarország kedvenc nevettetője, olyan fiatal még: sokan megrémültek a fotó láttán

Kórházba került Magyarország kedvenc nevettetője, olyan fiatal még: sokan megrémültek a fotó láttán

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kórházi ágyáról posztolt a népszerű humorista, de mégis mi történhetett?

Rengetegen találgatták, hogy mi történhetett az ország egyik legkedveltebb humoristájával, aki az elmúlt években már kevesebbet szerepelt a címlapon, aminek szintén megvan az oka. Mint kiderült, a március végén a elköszönő Dombóvári István nem valamiféle konfliktus miatt távozott a Showder Klubból, ahogy azt tisztázta, nem hosszabbította meg kontraktusát:

„Nem vesztem össze senkivel, nem rúgtak ki, egyszerűen lejárt a szerződésem, amit én már nem szerettem volna meghosszabbítani. Nem akartam csak úgy eltűnni, az utolsó adásomban személyesen is el fogok búcsúzni! Nagyon sok mindent köszönhetek ennek a műsornak, mindig hálás szívvel fogok gondolni rá. Továbbra is várok mindenkit sok szeretettel önálló estjeimen az egész világon”

– írta március végén a humorista, aki nemrégiben ijesztő fotót közölt Instagram-sztorijában, amin egy kórházi ágyon volt látható.

Dombóvári természetesen nem tűnt el, továbbra is vállal önálló fellépéseket, emellett Felméri Péterrel, Kiss Ádámmal és Aranyosi Péterrel is rendszeresen színpadra lép. Júliusban közzétett fotójával azonban alaposan ráijesztett rajongóira.

Orvosai mintegy másfél éve diagnosztizáltak a humoristánál inzulinrezisztenciát, ami miatt aztán diétába kezdett, mely látványos eredménnyel járt. Az azonban a kép feltöltése idején még nem derült ki, hogy mi okból került kórházba. A fotón az is látszott, hogy infúziót kapott, nem sokkal később viszont maga a humorista nyugtatott meg mindenkit, hogy nincs nagy baj:

„Egy szemölcsöt távolítottak el rólam, ami már nagyon zavart és állandóan beleakadtam. Egy napot töltöttem csak benn és kaptam egy kis infúziót is. Az anyajegyszűrés egyébként ilyenkor nyáron igen aktuális téma, érdemes mindenkinek megnézetni, mert nagyobb bajokat is okozhat. Nálam szerencsére csak arról volt szó, hogy zavart a mindennapokban”

– idézte Dombóvárit a Blikk.