promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könyörtelen revansot vett Alekosz: csattanós pofont adott Dombóvári Istvánnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz nem hagyta szó nélkül, hogy ledebilezték Sebestyén Balázs műsorában.

Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában nemrég olyan sértő jelzővel illették Nagy Alekoszt, amit még egy közember sem tolerálna - nemhogy egy híresség. A Dumaszínház stand-uposa, Dennis "gebehátúnak" nevezte az egykori villalakót, majd Dombóvári István le is "debilezte" őt. Sejtettük, hogy a botrányos jelenet előbb-utóbb el fog jutni Alekoszhoz, de arra nem számítottunk, hogy ilyen könyörtelen, jól betalált revansot fog venni.

A megosztó celeb először is kiemelte, mennyire szomorú amiatt, mert egy ilyen "méltatlan ügy" miatt kellett megszakítania az edzését, de úgy volt vele, hogy ha valaki jelentkezik a verbális pofonért, akkor meg kell adni neki. Először is tisztáznia kellett magában, hogy ki is az a Dennis, mert először nem ugrott be neki, és bár rákeresett az interneten, nem lett okosabb. Végül nem is fecsérelt rá szavakat, inkább a hátnapjára koncentrált.

Dombóvári Istvánnal viszont már nem bánt ilyen kesztyűs kézzel - persze nézőpont kérdése, hogy mennyire rúgott bele Dennis-be azzal, hogy szóra sem méltatta a sértő megjegyzését.

„A Karinthy-gyűrű várományosaként azt gondolom, hogy nemcsak értem, de magas szinten művelem is a humort. Nos, kedves István, ez a kis szösszenet nálam nem ütötte meg a mércét, így javaslom, hogy a neved után a jövőben hagyd el a humorista titulust. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ha a rám használt jelződ csak nyomokban is igaz lenne rám, nem döntenének nézettségi rekordokat azok a műsorok, melyekben időnként feltűnök. A számok makacs dolgok, melyekkel lehet vitatkozni, de nem érdemes. Annyit tennék még hozzá csendesen, hogy István csak ne politizáljon, mert ahhoz bizony különleges észjárás szükségeltetik, az pedig nincs neki. Ja, és ha Karinthy-gyűrűről ábrándozik, nos ez a hajó elment, vagy talán sosem futott ki”

- fogalmazott Alekosz, majd hozzátette, hogy szerinte nem véletlen, hogy a műsort vezető Sebestyén Balázs nem is reagált semmit az őt "célzó ízléstelenségre".

Itt lehet megnézni az ominózus jelenetet, ami miatt Alekosz jogosan akadt ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás