promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Gebehátú debil” - Sebestyén Balázsék úgy megalázták Alekoszt, hogy tuti balhé lesz belőle
Borítókép:  Nagy Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs műsorában kegyetlenül beleálltak Alekoszba.

Alekosz nem szereti, ha nem úgy beszélnek vagy írnak róla, ahogy azt ő elvárná. A Való Világ egykori szereplője a saját oldalán is gyakran reagál sértő kommentekre, de hajlandó bármelyik médiumnak is küldeni egy levelet, ha olyasmit közölnek róla, ami nem fedi a valóságot, rossz színben tünteti fel őt, vagy pontatlanul fogalmaznak róla. Nem csodálkoznánk azon, ha az RTL-nek is írna amiatt, ami Sebestyén Balázs műsorában történt, ugyanis olyan szinten megalázták őt, amit még egy közember sem hagyna szó nélkül.

A Gyertek át! - A sztárvetélkedő egyik játékában a celebeknek különböző álarcokat kellett feltenniük, amiknek ők nem láthatták az elülső oldalát, és körülírásból kellett megfejteniük, kinek az arcvonásait is viselik. Ebben a játékban nemcsak hazai hírességek arcai láthatók, hanem külföldi sztárok, híres emberek, sőt még akár filmes karakterek is.

Mikor Dombóvári István maga elé tette Alekosz arcképét, Musimbe Dávid Dennis humorista úgy kezdte el körülírni őt, mint "az a Való Világos, aki gebehátú", erre Dombóvári visszakérdezett, hogy

„Debil?”,

- majd Dennis még annyit tudott segíteni a megfejtésben, hogy azt mondta, "görög"; ezután már könnyű volt kitalálni, hogy melyik korábbi villalakóról van szó, de hogy ez a jellemzés mennyire tetszik majd Alekosznak, azt sejteni lehet.

Persze nem csak őt égették be a műsorban, a humorista először fel sem ismerte például Kulcsár Edinát, Kabát Petiről pedig bebizonyosodott, hogy halvágy gőze sincs arról, ki az az Elon Musk, és szerinte a Tesla elnök-vezérigazgatója egy magyar ember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás