promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie elmebajszerű követeléssel állt elő Brad Pittel szemben, már semmi nem elég, a rajongók is kiakadtak

Angelina Jolie elmebajszerű követeléssel állt elő Brad Pittel szemben, már semmi nem elég, a rajongók is kiakadtak

Borítókép:  Profimedia/Allstar/Mary Evans/Graham Whitby Boot
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hihetetlen, mi mindent akar a színésznő, nagyon csúnya a válás.

Brad Pitt és ügyvédje állítása szerint Angelina Jolie olyan „tolakodó” követelésekkel állt elő velük szemben, amiknek alapvetően semmi köze a válásukhoz, sem a köztük kialakult peres helyzethez. Pitt még 2022-ben kellett, hogy beperelje volt feleségét egy nagyon súlyos üzleti vita elfajulása miatt.

Történt ugyanis, hogy a Pitt-Jolie családnak volt egy nagyon fontos érdekeltsége, a Chateau Miraval francia borászat. A kapcsolatuk megromlását követően követően Jolie 2022-ben eladta a saját érdekeltségét egy orosz oligarcha kezében lévő cégnek, a Stolinak, méghozzá Pitt tudomása és beleegyezése nélkül.

Brad Pitt ennek nagyon nem örült, mert azt állítja, hogy ezeket az üzleti érdekeltségeket a gyerekeiknek akarták korábban átadni, Jolie azonban ezt mégis a beleegyezése nélkül eladta, ezért a színész a per melett döntött. Pitt ezen felül „ellenséges átvétellel” vádolta meg az orosz céget és részben azért is indította a pert, hogy a bíróság tegye semmissé az érdekeltség eladását.

Jolie ezzel szemben azt állítja, hogy ő nem tett semmi rosszat és nincs rajta semmi jogi kötelezettség, amely alapján neki Pitt jóváhagyását kellett volna kérnie, vagy kapnia. A Stoli erre reagálva 350 millió dolláros kártérítési pert indított Pitt ellen és azzal vádolta a színészt, hogy hanyagul kezelni a cég vagyonát, amit ő tagadott.

Ahogyan haladnak előre a jogi procedúrák, Pitt most ismét súlyos vádakkal állt elő Jolie-val szemben: szerinte olyan tolakodó és széles körű követelései vannak, aminek ráadásul semmi köze nincs a köztük lévő perhez. Pitt szerint 54 ilyen esetről van szó, aminek nagyon kevés köze van a szituációhoz.

Az egyik ilyen, hogy Jolie állítólag azt követeli a színésztől, hogy adjon át minden magánbeszélgetés leiratát a barátaival és az üzleti partnereivel egy 2016-os incidenssel kapcsolatban, ami az ex-házaspár között történt a magánrepülőjükön. Jolie még azt is követeli, hogy amennyiben volt az FBI-val is kommunikáció, annak a másolatát is be kelljen szolgáltatni.

Ez azért is érdekes, mert pont a szóban forgó 2016-os eset után vált el az akkor még mindenki kedvenc celebpárja, Jolie pedig fizikai bántalmazással vádolta meg akkor Pittet. Az FBI és a Los Angeles-i Gyámhatóság is vizsgálatot indított az ügyben, de végül azt lezárták gyanúsítás nélkül.

Pitt ügyvédje szerint Jolie ezekkel a követelésekkel az üzleti vitájukat akarja ismét személyessé tenni, ugyanis ezeknek a magánbeszélgetéseknek semmi köze nincs a perhez. Mint fogalmazott, ez a személyes támadásokról szól, szükségtelen beadványok, és nem kapcsolhatók sehogy az ügyhöz, csak a személyes kapcsolatukhoz.

Ha a válásról akarsz még több információt megtudni, kattints erre a videóra:

(Forrás: UniLAD)