promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem volt még ilyen botrányos a ValóVilág, újabb sokkoló esemény döbbentette meg a nézőket

Soha nem volt még ilyen botrányos a ValóVilág, újabb sokkoló esemény döbbentette meg a nézőket

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Botrány botrány hátán a ValóVilágban, újabb meghökkentő esemény borzolja a kedélyeket villában. 

Alapvetően is furcsán indult az idei ValóVilág, azonban az, ami az elmúlt héten történt, példátlan az egész műsor történetében. Az egyik játékost, VV Dzsigerit ugyanis kizárták, miután valami borzalmas derült ki róla. A műsorvezető Megyeri Csilla csak annyit mondott a 21 éves férfinak, hogy azonnal el kell hagynia a villát, amiért Giadát egy olyan helyzetbe hozta, ami "számára nem volt kívánatos", ráadásul ezt a nő többször is jelezte neki. 

Mivel más lehetősége nem volt, a villatársával erőszakoskodó fiatal végül elnézést kért a nőtől, végül pedig a többiektől is. Több felvétel is kering azóta az interneten arról a pillanatról, ami VV Dzsigeri pályafutásának végét jelentette, melyek alapján teljesen megérdemelt volt a kirúgása.

Ugyanakkor VV Dzsigeri rengeteg nézőt magára haragított, amikor az elköszönéskor kijelentette, szerinte bár "szarul nézett ki", de állítása szerint a Villában töltött idő alatt ők ketten már "csináltak ilyet". Sőt, azt is állította, hogy Giada nem jelezte neki, hogy kényelmetlen számára a férfi erőszakos közeledése, ugyanakkor a nő később elárulta, később sírt az incidens miatt.

Ez a sztori már önmagában is meghökkentő, ám most érkezett egy még meglepőbb hír a Villából. Noha már a műsor beharangozásakor gyanús volt a nézőknek, hogy idén valami mást kapunk majd, arra talán senki sem számított, hogy ennyi botránnyal lesz tarkítva ez az évad.

Alig egy napja derült ugyanis fény arra, hogy a széria történetében először egy lány terhes lett a Villa falai között. 

Mint kiderült, a mindössze 22 éves VV Reni olyannyira közel került egyik villatársához, VV Gerihez szinte már a beköltözéskor, hogy a kibontakozó románcból igazi szerelem született, melyet egy villababy-vel pecsételtek meg. A biztonság kedvéért természetesen elvégeztek egy vérvizsgálatot is, mely szintén megerősítette, hogy VV Reni állapotos VV Geri gyermekével.