promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elárulta a kendőzetlen igazságot az X-Faktor sztárja, mindenkit palira vett, hosszú éveken át hazudott

Elárulta a kendőzetlen igazságot az X-Faktor sztárja, mindenkit palira vett, hosszú éveken át hazudott

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Pillanatok alatt közönségkedvenc lett, a mai napig imádják az emberek, ám egy súlyos titkot őrzött hosszú éveken át. Annak érdekében pedig, hogy ez ne derüljön ki, mindenkinek hazudott.

Hiába köszönt el már az X-Faktor második élő show-jában, akkora karriert futott be, hogy jóformán a mai napig népszerűbb, mint azok, akik meg is nyerték a megmérettetést. Elsöprő népszerűsége egyenesen a Csináljuk a fesztivált! című műsorba repítette, ahol kétszer is megfordult.

Sikereit pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy két dala is bejutott A Dal élő műsorába – ráadásul ezt kétszer is megcsinálta. Ezzel pedig majdnem ő lett az az ember, akinek a dalával Magyarország képviseltette volna magát az Eurovíziós Dalfesztiválon

Ez a sztár pedig nem más, mint Szekér Gergő, aki az RTL vendégeként adott egy interjút, melyben olyan dolgokat osztott meg életéről, melyeket eddig homály fedett. Gergő elárulta, "a műsor nélkül nem lenne sehol", ugyanis számos szakmai kapcsolatát annak az időszaknak köszönheti.

Ugyanakkor mint kiderült, egy sötét oldala is volt a műsor utáni időknek: olyan emberekkel sodorta össze az élet, akik miatt rengeteg munkától elesett. Olyan műsorokban szerepelhetett volna és olyan koncerteket adhatott volna, melyek jelentősen megdobták volna a kasszát, ám ő mindezt csak később értette meg.

Gergő bevallotta, nagyon kedveli a közösségi médiás követőit, akikkel egészen újszerű módon tartja a kapcsolatot, a velük kialakult kötődés pedig manapság egy új szintre emelkedett. Volt azonban egy olyan titka, melyet senkinek sem mert elárulni, hosszú éveken át eltemette magában, s csak nemrég döntött úgy, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Szekér Gergő bevallotta, a saját neméhez vonzódik.

Nagyon sok embert meglepett a bejelentés, de Gergőnek jó oka volt arra, hogy ilyen sokáig titkolta a dolgot. Elmondása szerint nem is akarta elmondani, de a stúdióba menet felidegesítette magát és úgy érezte, nincs mire várnia, elmondja az igazságot. Ugyanakkor attól is tartott, hogy ha bevallja, hogy a férfiakat szereti, azzal elvágja magát a zenei szakmában és utána maximum Alekosz szintjén celebkedhet. Miután azonban elárulta legnagyobb titkát, hatalmas kő esett le a szívéről és egyúttal azt is megosztotta, hogy van párja, akivel nem is lehetnének boldogabbak.