promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni popsiján már nagyon látszik a Sztárboxos edzés: a műsor történetének legkerekebb fenekével léphet a ringbe

Dér Heni popsiján már nagyon látszik a Sztárboxos edzés: a műsor történetének legkerekebb fenekével léphet a ringbe

Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Dér Heni egy pillanat alatt dobta le magáról a ruhát, tangája semmit nem takart.

Nemrégiben hatalmas esemény történt, ami minden izgalmat kedvelő tévénézőt érint. Bejelentették a Sztárbox versenyzőit. Azt már megszokhattuk a szervezőktől, hogy igyekeznek olyan izgalmas párosításokat kialakítani, ami garantáltan odaszegezi az embereket a tévé elé, de arra is figyelnek, hogy a celebek önmagukban is izgalmas személyiségek legyenek, akiknek a rajongók tudnak drukkolni, vagy akár épp ellenkezőleg, utálni őt és azért szurkolni, hogy elbukjon.

A női versenyzők idén pehely és könnyű súlyban mérkőznek meg, mutatjuk, hogy kik veszik majd fel a kesztyűt.

Az első kategóriában Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő és a köztévé műsorvezetője illetve a 2000-es évek tinisztárja, Pap Dorci influenszer,
és Schóbert Lara edző, így a Schóbert családnak idén is lesz kiért szurkolnia.

Az utóbbi súlycsoportban pedig Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, Halastyák Fanni énekesnő, és Sápi Vivi influenszer lépnek majd a világot jelentő ringbe. Már most óriási esélylatolgatás kezdődött, hogy kinek van esélye ki ellen és nem titok, hogy az egyik nagy esélyesnek bizony Dér Henit tartják.

Hogy miért? Egyrészt hatalmas előnnyel indul: az edzés hosszú évek óta az élete része, így még az intenzív felkészülés sem fogja őt annyira megviselni, mint azon versenyzőtársait, akik esetleg kevesebb időt töltenek az edzőterembe. Másrészt az egészséges életmód, a vitaminban gazdag táplálkozás, a megfelelő mennyiségű pihenés és a boldog magánélet mind olyan dolog, amitől Heni majd kicsattan az egészségtől, emiatt pedig az edzések is sokkal jobban mehetnek majd neki.

Dér Heni már most is csodálatos izmokkal rendelkezik, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen változáson megy majd keresztül addig, míg eljut a ringbe. Dér Heni személyisége is ideális a harchoz: erős, határozott nő, aki nem fél kiállni az igazáért és van benne egy olyan önfegyelem, ami miatt biztosan minden energiáját a győzelemre fordítja majd.

Most azonban még egy kicsit a pihenésé a főszerep: Heni ugyanis elugrott egy mininyaralásra és egy strandon mutatta meg csodálatos, feszes fenekét, melyet egy tangában csodálhatunk meg. Vasárnap pedig a Hungaroringen lesz megtalálható az énekesnő. A strandon készült szexi felvételt ide kattintva tudjátok megnézni: