promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ő a magyar Salma Hayek, csak sokkal szexibb: Varga Izabella Baywatch piros fürdőruhában mutatta meg azt a testet, amire külföldön sincs példa

Ő a magyar Salma Hayek, csak sokkal szexibb: Varga Izabella Baywatch piros fürdőruhában mutatta meg azt a testet, amire külföldön sincs példa

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A Barátok közt Nórája most egészen kivetkőzött önmagából.

Varga Izabella, aki 1973. április 4-én született az akkori Jugoszláviában, Óbecsén, Magyarország egyik legismertebb színésznője. A közönség a Barátok közt című sorozatban ismerte meg, ahol 1998 októberében mutatkozott be dr. Balogh Nóra szerepében, és ezt a karaktert közel 23 évig alakította. Ezen ikonikus szerepe tette őt az ország egyik legismertebb és legkedveltebb színésznőjévé.

Varga Izabella pályafutása nem csak a televízióban, hanem a színházban is jelentős. Az elmúlt években számos színpadi produkcióban szerepelt, és színházi elkötelezettsége mellett mindig is nyitott volt a jövőbeli lehetőségekre, legyen szó televíziós vagy színpadi felkérésekről. Az HBO Maxon is látható volt a "Szelfi Egyetem" című filmben, ahol Mártonffy tanárnőt alakította, aki egy sikeres modellkarriert tudhat maga mögött.

[[cikk1]]

A színésznő az Instagramon is aktívan jelen van, ahol követőit gyakran örvendezteti meg friss fotókkal és személyes bejegyzésekkel. A közelmúltban ünnepelte 50. születésnapját, és a közösségi médiában posztolt képeken elképesztően fiatalosnak és dögösnek tűnik, amit követői számtalan dicsérő kommenttel honoráltak. Az egyik kommentelő szerint akár 15 évet is letagadhatna korából.

Varga Izabella nemcsak tehetségével és munkásságával, hanem karizmatikus személyiségével és megjelenésével is sokak szívébe lopta be magát. A piros fürdőruhában készült fényképén különösen vonzónak tűnik, amit az interneten fellelhető képek és visszajelzések is alátámasztanak.

Mindazonáltal a színésznő karrierje és élete során bebizonyította, hogy nem csupán megjelenésével, hanem tehetségével és elhivatottságával is kiemelkedő szerepet játszik a magyar kulturális életben​ - persze mi azt is kedveljük benne, hogy az Instagramon ilyen roppantul vonzó fürdőruhás képeket tesz közzé magáról: