promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ha beveted ezt a trükköt, garantáltan nem fogod tudni levakarni magadról a pasikat

Ha beveted ezt a trükköt, garantáltan nem fogod tudni levakarni magadról a pasikat

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

 A tuti tippek egyenesen Ausztrália szexuálisan legaktívabb nőjétől érkeznek, így biztos lehetsz benne, pontosan tudja, hogy miről beszél.

A vibráló szexuális életéről ismert 26 éves modell nemrég egy podcastban osztotta meg meglátásait arról, a nők hogyan kelthetik fel és növelhetik a férfiak érdeklődését. A fiatal nő a kora ellenére állítólag már több mint 500 pasival volt együtt, habár a podcastben is azt hangsúlyozta, nem az a lényeg, kinek hány partnere volt már.

A modell rengeteg tapasztalatot gyűjtött az idők során, a műsorban pedig rámutatott egy őrült hibára, amit sok férfi követ el a kapcsolatokban. A Double Dose podcast egyik legutóbbi epizódjában Annie Knight őszintén beszélt a társműsorvezetőjével, Talia Maddisonnal a párkapcsolati játszmák dinamikájáról és arról, ez a gyakorlat mennyire helyénvaló.

Annie-nek elég határozott véleménye van a randizásról: szerinte ha egy nő elkezd randizni egy pasival, akkor bele kell menni "néhány játékba". Tapasztalatai szerint ha a nő rögtön túl sok érdeklődést mutat, a pasik azonnal kiborulnak és fejvesztve menekülnek.

A modell szerint ahhoz, hogy egy nő felkeltse egy pasi érdeklődését, el kell játszania, hogy ő leglazább a világon. Úgy kell tennie, mintha nagyon elfoglalt lenne, ettől ugyanis a pasik csak még jobban akarják majd.

Annie azt is fontosnak tartja, hogy már az ismerkedési időszakban fontos, hogy a nőt menőnek lássa a férfi, és már az elején legyenek tisztázva a felek szexuális vágyai. A modell nyíltan beszélt arról is, hogy milyen jelentős jövedelemre tesz szert OnlyFans-karrierjéből: állítólag havonta megkeres legalább 200 ezer ausztrál dollárt, átszámítva közel 49 millió forintot.