promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Te is imádtad a Született feleségeket? Így néznek ki most főszereplők, 20 évvel a sorozat debütálása után

Te is imádtad a Született feleségeket? Így néznek ki most főszereplők, 20 évvel a sorozat debütálása után

Borítókép:  Profimedia/©ABC/Courtesy Everett Collection
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a Lila akác köz háziasszonyai rábukkantak arra a bizonyos levélre.

Nehéz elhinni, de vészesen közeledik a Született feleségek debütálásának 20. évfordulója. A mai napig népszerű szériában Marcia Cross (Bree Van de Kamp), Teri Hatcher (Susan Mayer), Felicity Huffman (Lynette Scavo) és Eva Longoria (Gabrielle Solis) játszották a főszerepet, mint a tökéletes külvárosi környék lakói, noha a 8 évad alatt a Lila akác köz több cselszövés, hátba szúrás, ágyba bújás és rossz döntés helyszíne volt, mint ami egy irányítószámhoz illőnek tűnne.

Természetesen olyan hétköznapi tevékenységeket is végeztek, mint például a gyereknevelés, a közös autózás, a havi rendszerességű könyvklubozás és a tekintélyes mennyiségű borivás – a fondorlatos cselekmény kibontásához pedig 8 évad és 180 rész kellett.

A Született feleségek állandóan változó szereplőgárdájába a négy főszereplőn kívül többek között Nicolette Sheridan (Edie Britt), Dana Delany (Katherine Mayfair), Vanessa Williams (Renee Perry), Steven Culp (Rex Van de Kamp), Ricardo Antonio Chavira (Carlos Solis), James Denton (Mike Delfino), Doug Savant (Tom Scavo) és Kyle MacLachlan (Orson Hodge) tartozott.

Öt évvel a finálé után Longoria nyilvánosan jelezte, hogy nagyon szívesen újra találkozna a háziasszonyokkal, és 2017 decemberében azt mondta, "minden egyes nap" hiányzik neki a sorozat és az, hogy Gaby karakterét alakíthassa.

Habár a vérbeli rajongók éveken át könyörögtek azért az alkotóknak, hogy hozzák vissza kedvenc szériájukat és az ármánykodó háziasszonyokat, végül nem lett belőle semmi: 2020-ban, a koronavírus-járvány idején a szereplők egy része újra összeállt egy adománygyűjtés erejéig, amire mindenki felkapta a fejét, de konkrét tervek egy rebootra azóta sem születtek. Amíg pedig azt várjuk, hogy a készítők valamilyen formában visszahozzák kedvenc háziasszonyainkat, íme egy videó arról, hogy néznek most ki a Született feleségek sztárjai: