promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jakupcsek Gabriella elárulta balatoni horrorbalesete részleteit, 31 évvel ezelőtti traumájáról vallott a műsorvezető

Jakupcsek Gabriella elárulta balatoni horrorbalesete részleteit, 31 évvel ezelőtti traumájáról vallott a műsorvezető

Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A népszerű műsorvezetőnőt nagyon megrázta az eset.

Jakupcsek Gabriella már jó ideje nem szerepel olyan gyakran a nagyközönség előtt, mint karrierje csúcspontján. Ő egy teljesen más generációt képvisel a műsorvezetők körében. Napjainkban a kereskedelmi televíziókban leginkább egykori valóságshow-k szereplői vezetik a műsorokat - ezzel szemben Jakupcsek Gabriella komoly főiskolákat és egyetemeket végzett el azért, hogy a médiában dolgozhasson.

Ennek ellenére azért nem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől, ma is aktív, legutóbb pedig a nagy múltú balatoni vitorlásverseny, a Kékszalag alatt állt a kamerák elé, mint interjúalany.

Ebben a műsorvezetőnő beszélt a magyar tengerhez fűződő viszonyáról, és egy meglehetősen ijesztő történetet is elmesélt, ami a férjével és vele esett meg, még a megismerkedésük idején, aminek már 31 éve a műsorvezetőnő elmondása szerint.

Amikor Jakupcsek Gabriella megismerkedett leendő férjével, egy nem mindennapi történet vette kezdetét. Akkoriban kedvesének volt egy 4 méteres, rózsaszín vitorlása, amit Campari Soda-nak hívtak. A hajó teljesen elbűvölte a műsorvezetőt, hiszen a vibráló szín és a vitorlás eleganciája azonnal magával ragadta.

A vitorlás tábor emlékei azóta is élénken élnek Gabriella emlékezetében. Lánya, Emma éppen most kezdi a vitorlás tábort, miközben ő a készülő könyveihez gyűjt anyagot. Emlékeiben kutatva, szívesen idézi fel a régi idők kalandjait.

"Amikor a férjemmel összekerültem – annak is már 31 éve – akkor nagyon jampi volt, és volt egy Campari Soda nevű négyméteres vitorlása. Campari Soda rózsaszín volt, azt azért elmondanám. Én teljesen beleszerettem."

– meséli nosztalgiával.

Egy alkalommal, mikor fiával, Marcival együtt voltak a hajón, balszerencse érte őket. A vitorlás elsüllyedt, és csak vontatással tudták kimenteni. Ez az esemény mély nyomot hagyott bennük, és azóta nem is próbálkoztak a vitorlázással. De a családi szeretet és a kalandvágy sosem hunyt ki teljesen.

Gabriella megígérte Emmának, hogy ha kiválóan fog vitorlázni, újra előveszik a köteleket, és nekiállnak a vitorlázásnak. Ezzel a szívhez szóló ígérettel zárja a történetet, amely a családi összetartozás és az újrakezdés reményéről szól.

forrás: Blikk