promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Összetört a magyarok szíve: szörnyű állapotban Danny DeVito, saját maga vallott arról hogy mindennek vége

Összetört a magyarok szíve: szörnyű állapotban Danny DeVito, saját maga vallott arról hogy mindennek vége

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Danny DeVitonak már esélye sincs arra, hogy visszanyerje korábbi önmagát, de a végsőkig reménykedik. 

Danny DeVito és Rhea Perlman szerelmi története szinte mesébe illő. Az amerikai színész és színésznő 1970-ben találkozott először, és szinte azonnal egymásba szerettek. Az idillikus kapcsolatot 1982-ben házasság koronázta meg, amelyből három gyermek született: Lucy, Grace és Jacob. A pár élete tele volt boldog pillanatokkal és közös sikerekkel, hiszen együtt szerepeltek a híres "Taxi" sorozatban és a "Matilda" című filmben is, amelyben szintén egy házaspárt alakítottak.

A házasságuk azonban nem volt mentes a nehézségektől. 2012 októberében, harminc év együttlét után bejelentették, hogy különválnak, ám néhány hónappal később, 2013 márciusában kibékültek. Sajnos a második esély sem bizonyult tartósnak, és 2017-ben újra különváltak, bár hivatalosan soha nem váltak el. Azóta külön élnek, de ez nem jelentette a kapcsolatuk végét. Danny DeVito a mai napig mély szeretettel és tisztelettel beszél ex-feleségéről, és mindketten hangsúlyozzák, hogy szoros barátságot ápolnak.

DeVito az utóbbi években több interjúban is elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy a házasságuk zátonyra futott, és mennyire szeretné, ha újra együtt lennének. Egy 2024 májusában adott interjúban például elmesélte, hogy mennyire örül, amikor a család összegyűlik, és milyen boldogságot jelent számára a közös unoka, akit gyakran látogatnak meg együtt.

"Mindig együtt vagyunk a családi ünnepeken, és minden egyes pillanat, amit együtt töltünk, egy újabb emlék, ami megerősíti a köztünk lévő köteléket"

- mondta DeVito.

Rhea Perlman is hasonló érzelmekkel viseltetik volt férje iránt. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy soha nem gondoltak a válásra, mert a különélésük ellenére is mélyen szeretik egymást és élvezik az együtt töltött időt.

"Sokkal jobb barátok lettünk azóta, hogy külön élünk. Tiszteletben tartjuk egymás határait, de mindig ott vagyunk egymásnak, amikor szükség van rá"

- nyilatkozta Perlman.

A különélésük ellenére mindketten azt vallják, hogy a szeretet és a család az, ami igazán számít. DeVito azt is elmondta, hogy gyakran álmodozik arról, hogy egyszer újra együtt élhetnek, és újraépíthetik azt a különleges kapcsolatot, ami több mint öt évtizede kezdődött. 

A források alapján egyértelmű, hogy Danny DeVito és Rhea Perlman kapcsolata továbbra is erős és szoros, függetlenül attól, hogy külön élnek, de a színész nyilatkozataiból egyértelmű, hogy szeretné helyrehozni a házasságát.

forrás: TV Insider