promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csepregi Éva karrierje egyik legfájdalmasabb pillanatáról vallott, már soha nem fog megtörténni, amit annyira szeretne

Csepregi Éva karrierje egyik legfájdalmasabb pillanatáról vallott, már soha nem fog megtörténni, amit annyira szeretne

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiába a csodás hazai és külföldi sikerek, ma már szóba sem állnak egymással a legendás magyar zenészek.

Közel hatvan éve már annak, hogy először felmerült a Neoton zenekar neve. Pásztor László és Galácz Lajos Balázs Fecóval együtt a hatvanas évek végén már a Ki mit tud?-on versenyeztek, néhány éven belül pedig országos ismertségre tettek szert.

Időközben folyamatosan formálódott a zenei divat Magyarországon is, így a hetvenes évek végén a diszkóhullámot meglovagolva, új tagokkal kiegészülve megalakult a Neoton Família, ami nem csupán itthon, de olyan távoli országokban is óriási sikert aratott, mint például Japán vagy Brazília. A Santa Maria túlzás nélkül világsláger lett, és feltette Magyarországot a zenei térképre, ami nagyon nagy szó volt akkoriban, hiszen a maihoz képest jóval kevesebb lehetőségük volt a zenekaroknak elérni a külföldi közönséget.

A Neoton Família csillaga a kilencvenes évek elején kezdett halványodni, és bár azóta számos formációban próbálták meg felidézni a daliás időket, a 2005-ös utolsó nosztalgiakoncert óta a klasszikusnak mondható felállás már nem látható együtt a színpadon.

Neoton Família Sztárjai néven ugyan Csepregi Éva vezérletével a mai napig felcsendülnek a régi slágerek, ám az énekesnő egyik nagy kívánsága, miszerint a többi régi tag is színpadra áll, valószínűleg már sosem fog megvalósulni.

„A mai napig igazol minket a sok siker, és ha tehetném, most is mindenkit magam köré gyűjtenék a régi zenekarból, ha lehetne velük dolgozni. De ugye a lányokkal nem lehet”

– nyilatkozta korábban Csepregi a Blikknek, elárulva, hogy túl sok volt a feszültség, ami rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, ráadásul másfelé is sodorta őket az élet, eltávolodtak a zenéléstől, így az újbóli közös munka már csak álom marad.

„Sokszor eszembe jut, hogy mennyire jó lenne összehozni mindenkit, akit persze még lehet”

– nyilatkozta az énekesnő, aki szerint sose talált volna ilyen jó csapatot máshol.