promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték, Várkonyi Andreát egy fotó buktatta le, sokkoló dolog derült ki Mészáros Lőrinc feleségéről

Itt a bizonyíték, Várkonyi Andreát egy fotó buktatta le, sokkoló dolog derült ki Mészáros Lőrinc feleségéről

Borítókép:  TV2/24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Várkonyi Andreáról felkerült egy kép az internetre, ami leleplezte az egykori televíziós titkát.

Várkonyi Andrea már azelőtt is az ország egyik legismertebb személye volt, hogy hozzáment volna Mészáros Lőrinchez, hiszen az emberek napi szinten láthatták őt a televízióban, mint a TV2 műsorvezetője. Pedig eredetileg nem a médiában akart dolgozni, testvérével együtt követték volna szüleiket, és maguk is az orvosi pályán képzelték el a jövőjüket. Andrea két diplomát szerzett az egyetemen, másfél évig dolgozott belgyógyászként, majd mentőorvos lett; csak ezután került a TV2-höz, mint a Tények műsorvezetője, és végül annyira megtetszett neki ez a szakma, hogy benne is maradt.

Több mint 20 év telt el azóta, hogy Várkonyi Andrea leszerződött volna a kereskedelmi csatornához; ezalatt az idő alatt megismerkedett Bochkor Gáborral, akivel született egy közös gyermekük, aztán elváltak útjaik, majd összesodorta az élet Mészáros Lőrinccel, akihez néhány éve hozzáment feleségül, mostanra pedig teljesen maga mögött hagyta a televíziózást, ma már csak az üzleti életnek és a jótékonykodásnak él.

Várkonyi Andrea korábban egy igen sokkoló dolgot osztott meg magáról, közzétett egy fotót, ami lebuktatta őt, ugyanis megmutatta, hogyan nézett ki fiatalkorában, amikor a tablóképe készült róla. Nem túlzás azt mondani, hogy teljesen felismerhetetlen rajta az egykori műsorvezető, senki sem gondolná, hogy valóban Mészáros Lőrinc felesége van ezen a képen.

Várkonyi Andrea göndör, látszólag barna hajjal látható ezen a régi felvételen, de ebből csak az egyik igaz, tudniillik sosem volt barna színű haja.

Hogy ez mennyire sokkoló dolog, az is bizonyítja, hogy Várkonyi Andrea állítása szerint még ma sem hiszi el neki senki, hogy eredetileg göndör haja van, amin azért változtatott, mert annak idején sokszor mondták neki, hogy olyan, mint egy Barbie-baba. Ebből aztán elege lett, és elkezdte egyenese szárítani, és még most is így tesz minden egyes hajmosás után.

„Itt a bizonyíték, az érettségi tablóképem. Se dauer, se semmi. Ilyen természetes állapotában még mindig”

- írta ki az oldalára korábban Várkonyi Andrea, mikor megosztotta hajának titkát az emberekkel.

Senki nem hiszi el, hogy gyárilag teljesen göndör hajam van, csak miután mindig azt mondták, hogy olyan vagyok mint egy...

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Monday, June 29, 2015