promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentést tett az RTL, ez sok százezer magyart érint

Rendkívüli bejelentést tett az RTL, ez sok százezer magyart érint

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagyon fontos bejelentés az RTL-től, ami egy új korszakot nyit meg a csatorna életében.

Az már nem tekinthető friss bejelentésnek, hogy az RTL-hez kerülnek a következő szezontól kezdődően a labdarúgó Bajnokok Ligája úgynevezett „A” típusú közvetítési jogai. Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy az aktuális futó mérkőzésekből először az RTL választhat, hogy mit tűz műsorára, a többi csatorna csak ezután.

Az is ismert volt, hogy az RTL a többi mérkőzést is fogja közvetíteni az RTL+ felületen, míg a többi mérkőzés kapcsán megmaradtak a Sport TV lineáris jogai, így ott is láthatunk majd BL-mérkőzéseket a jövőben. A BL-közvetítéssel kapcsolatban azonban új bejelentéseket tett az RTL, ami sokakat érint.

Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója és Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese bemutatta ugyanis azt a csapatot, amely több százezer magyar számára fogja prezentálni hétköznapokon a legrangosabb európai futballtornát. Az például kiderült, hogy a mérkőzések vezető kommentátora Gundel-Takács Gábor lesz.

A műsorvezetői csapat is erős lett, ugyanis a sokak által kedvelt Haraszti Ádám és Matthesz Flóra lesznek, előbbi akár a kommentátori székbe is beülhet, de erről nem volt eddig szó. Az is kiderült, hogy a stúdióban az elemzők Mészáros Ábeli, Bíró Dávid és Dr. Koppányi Gergely lesznek, mindhármójuk rendkívül elismert szakmai berkekben és már ismerhetjük őket a tévéképernyőkről. A szakértői gárdát három korábbi magyar focista, Hrutka János, Lisztes Krisztián és Szélesi Zoltán egészíti ki, így garantált lesz a legmagasabb szintű elemzői munka majd a stúdióban.

Azt is tudni lehet, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzések nagyobb része az RTL+-on lesz megtekinthető, viszont most biztosra kiderült, hogy minden fordulóból legalább egy mérkőzés a lineáris csatornán lesz elérhető, az idény folyamán viszont 192 meccs a streaming platformon lesz. Ezzel kapcsolatban pedig Vidus Gabriella bejelentette, amit sejteni lehetett: emelkedni fog az RTL+ ára, viszont megfizethető marad, 1990 forintról ugyanis 2990 forintra nő - de csak az új feliratkozók számára, akik eddig is előfizetők voltak, azoknak marad az 1990 forint.

Ezek a bejelentések pedig sok százezer magyart érintenek, tekintettel arra, hogy a Bajnokok Ligája a Forma-1 mellett kimutathatóan a legnépszerűbb sportág hazánk körében. Nem mellesleg megint lehet magyaroknak szurkolni, többek között Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata is bejutott a BL-be.

Nem csak azok örülhettek a héten, akik a sportok nagy szerelmesei, az RTL ugyanis újabb bejelentéseket tett a Sztárboxról. Nyilvánosságra hozták, hogy Danny Blue, Herceg, Király Viktor, Pápai Joci, Shane Tusup, Torghelle Sándor, Törőcsik Dani és Veréb Tamás lesz a férfi középsúly kategóriában a versenyzők, hamarosan pedig újabb nevek jöhetnek.

Aki pedig a Bajnokok Ligája új szabályaira kíváncsi, az kattintson erre a videóra:

(Forrás: sorozatwiki)