promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban példátlan dolog történt a TV2-n, senki nem volt felkészülve arra, ami következett

Élő adásban példátlan dolog történt a TV2-n, senki nem volt felkészülve arra, ami következett

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Erre nem is lehetett felkészülve senki. 

Az élő adások előnye az, hogy rengeteg váratlan dolog történhet bennük. Akár a műsorvezető részéről, de elsősorban a vendégek lephetik meg nagyon a műsor készítőit a viselkedésükkel, amikor valami olyat cselekednek, amire senki nem volt felkészülve. Számtalan ilyen kisebb videót ismerünk a világ tájairól, és bizony Magyarországon is rengeteg felvétel került már fel a YouTube-ra. 

Emlékezhetünk például Stohl András bukfencére élő adásban, de olyan is akad, amikor a kamera már az élő adást adta, ám a riporter nem tudta, hogy milliók látják már, és elszólta magát váratlanul.

Ma pedig a TV2-n, a Mokka műsorában történt egy váratlan jelenet az élő adásban.

Oszvald Marika otthonába látogatott el a stáb, többek között azt is megkérdezték a művésztől, hogy mik a nyári elfoglaltságai. Kiderült, hogy fellépésekre jár, és nagyon sok időt tölt az unokáival is. Vincét pedig hamarosan Olaszországba viszi a nagypapája, így pedig egy hétig nem tudnak majd találkozni. Aztán élő adásban történt meg a váratlan, Oszvald Marika háton csapta a riportert, aki mellette ült, majd mondta neki:

"menjen már fürödni".

A riporter pedig nem volt rest, eleget tett a kérésnek, és ruhástul csobbant egyet. Majd Oszvald Marika is hirtelen arrébb dobta a törölközőt és csobbant egyet ő is. az is kiderült, hogy a 72 éves színművész csak és kizárólag a medencéjében tudja elviselni a nagy hőséget.

A beszélgetés folytatódott azok után is, hogy mindketten benne voltak a medencében.

Természetesen az adás részleteit meg lehet nézni, így meg tudjátok nézni, hogy mi történt pontosan az élő adásban:

(via 24)