promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így törleszd az adósságodat fizetés nélkül: egy egyedülálló anya rájött a megoldásra, és működik

Így törleszd az adósságodat fizetés nélkül: egy egyedülálló anya rájött a megoldásra, és működik

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem fizet semmi, mégis csökken az adóssága az egyedülálló anyának, ezzel a trükkel nem rokkan bele anyagilag a milliós tartozásba.

A TikTokon a "No Spend Challenge" királynőjeként ismert egyedülálló anya közel 18 ezer dolláros (6,6 millió forint) adósságot halmozott fel, amit egyedül képtelen lenne visszafizetni, így egy unortodox módszerhez folyamodott.

Habár elmondása szerint nem akar ő lenni az újabb "szomorú történetű egyedülálló anya" a sokmillió másik mellett, mégis igen aktívan használja a közösségi médiajelenlétét, hogy bevételt generáljon.

Elyse már több mint 150 ezer követőt gyűjtött a TikTokon, és rájött, hogy létezik egy Creator Fund elnevezésű program a platformon, melynek célja, hogy a hozzá hasonló influencerek pénzt keressenek a tartalmaik révén. A nő "pénzmentorként" hirdeti magát a közösségi médiában, és videóival nem csupán megtekintéseket és egyre nagyobb követőtábort szerez, de igen komoly mennyiségű pénzre is szert tesz.

A programban való részvételhez a tartalomgyártóknak legkevesebb 10 ezer követővel kell rendelkezniük, a videóiknak pedig legalább egy percesnek kell lenniük, és legalább 100 ezer megtekintést kell gyűjteniük. Az alkotók díjazása változó, több tényező alapján számítják ki.

@thesavvysagittarius @Jake | Jheisenburg was the original creator that I mentioned. I love this trend #payoffdebt #debtfreecommunity ♬ original sound - Money Mentor - Elyse

Többek között olyan dolgokat vizsgálnak, mint a megtekintések száma, a megtekintések hitelessége, a tartalmukkal kapcsolatos elkötelezettségi szintjük. Elyse adóssága a legutóbbi videója alapján 17 751 dollár, a célja pedig az, hogy minél hamarabb teljesen eltörölje.

A nő videóira érkező reakciók elsöprően pozitívak, rengetegen támogatják és mint kiderült, nagyon sok nézője hasonló cipőben jár: volt, aki a kommentekben háláját fejezte ki az informatív videókért, míg egy másik azt javasolta, indítsanak egy trendet, hogy még gyorsabban sikerüljön elérni a vágyott célt.