promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Arcpirítóan szűk bikini feszül Dobó Kata testén, ilyen csodanőért a miniszter is újra félrelépne

Arcpirítóan szűk bikini feszül Dobó Kata testén, ilyen csodanőért a miniszter is újra félrelépne

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Dobó Kata extrém szűk bikiniben feszít a fotóján.

Dobó Kata hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb színésznője, aki nem egyszer bebizonyította már, hogy a kamera másik felén is megállja a helyét, ugyanis több rendezése is került már a magyar mozikba. A Kölcsönlakás után 2021-ben mutatták be nagy sikerrel az El a kezekkel a papámtól! című mesefilmet, aminek egyik főszerepét Csobot Adél játszotta.

A Szabadság, szerelem és A miniszter félrelép csinos főszereplője egy igen sokoldalú művész, élete és pályafutása igen meghatározó a hazai kulturális életben, rajongói pedig nem csak a színház és a filmezés világában, de a közösségi oldalán is figyelemmel kísérik az életét.

Persze Dobó Kata nemcsak a művészi tehetségével, hanem szociális elkötelezettségével is magára vonta a figyelmet; rendszeresen támogat különböző jótékonysági eseményeket és adománygyűjtő akciókat, az El a kezekkel a papámtól! című filmje kapcsán is volt egy ilyen karitatív együttműködése, de nem csak az emberek, a gyermekek ügyét támogatja, számára a környezetvédelem és az állatvédelem is kiemelten fontos.

Közösségi oldalán több mint 106 ezer követője van, akik mindig örülnek, ha újabb fotókat és videókat látnak kedvenc színésznőjükről. Dobó Kata posztjai igen közkedveltek a rajongói körében, most pedig egy olyan bikinis képpel örvendeztette meg a követőit, amit korábban már kiposztolt, de úgy érezte, július közepén időszerű, hogy villantson valami fürdőruhás bejegyzést.

Dobó Kata arcpirítóan szűk bikinis képe még tavaly készült, akkor is közzétette az oldalán, de most újra előhúzta a nosztalgia kedvéért. A színésznő a kép mellé azt írta, hogy most is szívesen lenne azon a helyen, ahol ez a kép készült róla, és megértjük; mosolyából ítélve ez egy nagyszerű és pihentető nap lehetett, de biztos, hogy az idei nyár sem fog eltelni neki relaxáló napfürdőzés nélkül.