promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A semmi közepéről jelentkezett be egy világutazó, a kommentelők valami egészen hátborzongatót szúrtak ki a videón

A semmi közepéről jelentkezett be egy világutazó, a kommentelők valami egészen hátborzongatót szúrtak ki a videón

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem sokan vállalnák be azt az utat, amit ő, a videóban látottak után pedig ledöbbentek a nézők.

Egy egykori iskolai zenetanár úgy határozott, életre szóló kalandba vág és az osztálytermet a Csendes-óceánra cserélte: a fiatal férfi egyedül indult neki a hosszú útnak egy vitorláson, hátrahagyva eddigi életét és a már megszokott mindennapokat. 
 
Luke mindenképpen szerette volna dokumentálni is ezt a nem mindennapi utazást, és kihasználva a közösségi média erejét, készített egy TikTok-fiókot, ahová rendszeresen fel is tölt videókat a kalandjáról. A sailing_songbird néven megtalálható fiókra már számos videó felkerült az utazásról, melyek alapján egy lenyűgöző, mégis félelmetes élményben lehet része.
 
 
A videók alatti kommentekben a legtöbb felhasználó elismerte, noha lélegzetelállító a látvány, egyben félelmetes is, hiszen Luke teljesen egyedül vágott neki a nagyvilágnak, ami sokakat már csak a videókat nézve is szorongással tölt el. 
 
A kalandvágyó férfi videóit rendre sokan követik, azonban feltöltött egy olyan felvételt is, mely már közel 36 millió megtekintésnél jár, nem véletlenül: a videóban Luke bemutatja, hogy hol tart az utazás 31. napján, a helyszín pedig sokkolta követőit.
 

A férfi a videó alapján a Csendes-óceán kellős közepén ragadt, több mint 1600 kilométerre a szárazföldtől.

A videóból az is kiderült, hogy mélységes csend honol az óceán közepén, ami egy meglehetősen ijesztő felismerés volt számára, elmondása szerint azonban igyekszik meglátni a jót ebben a mostoha helyzetben is, sőt, egyenesen kiváltságosnak érzi magát, amiért például úgy láthatja a horizontot, mint senki más.