promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló dolog derült ki Iszak Eszterről, ez mindent megmagyaráz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Iszak Eszter maga vallotta be a dolgot, így már mindent értünk.

Iszak Eszter 2022-ben kötött házasságot Gyurta Dániellel, idén februárban pedig bejelentették a nagy nyilvánosság előtt, hogy első közös gyermeküket várják. Éppen ezért a TV2-nek gyorsan kellett keresnie egy másik műsorvezetőt, aki helyettesíteni tudja Iszak Esztert a Mokka című reggeli műsorban, hiszen jól tudták, hogy előbb-utóbb a csinos kismamának el kell mennie szülési szabadságra. Meg is találták a helyettesét Szabó Zsófi személyében, aki már hónapok óta átszerződött a TV2-höz.

Iszak Eszter azóta nem is nagyon szerepelt képernyőn, a Mokka műsorvezetői pedig most élő adásban hívták fel őt telefonon, hogy megtudják, hogy vannak. Mint mondta, a harmadik trimeszter tényleg kicsit nehezebb, mint az első kettő, de mindent összevetve jól vannak, szépen fejlődik a baba is, de azért hiányzik neki a műsor stábja. Gyurta Dániel felesége elmondta, hogy bár a következő hónapokban az anyai feladataira fog koncentrálni, reméli, hogy utána hamar visszatérhet majd a munkájához.


Iszak Eszterről korábban egy igen sokkoló dolog derült ki. Sokan emlékezhetnek rá, hogy annak idején még modellként kezdte a karrierjét, 18 éves volt, amikor bekerült a Topmodell leszek! reality-be; ugyan magassága nem érte el a 164 centimétert, mégis beválogatták, és a műsornak köszönhetően bejárta a világot: volt többek között Kínában, Japánban, Milánóban, Thaiföldön és Hong Kongban.

2009-ben aztán egy komoly lehetőség hullott az ölébe, ugyanis felkérték, hogy szerepeljen az Álom.net című filmben, amiben Labancz Lilla alakította a főszerepet. Iszak Eszti ekkor még teljesen ismeretlen volt, de nagyon megkedvelték benne az emberek - nem is változott azóta sem a külsőjét illetően, nem úgy, mint Labancz Lilla, aki a sok plasztikai beavatkozás után már inkább Köllő Babettre hasonlít.

A filmmel kapcsolatban egy igen sokkoló dologra derült fény, ugyanis ha valaki megnézi az Álom.net-et, akkor feltűnhet, hogy Iszak Eszternek a hangja nagyon más, mint amit megszokhattunk a televízióban. Ennek pedig az az oka, hogy valójában nem is ő hallható a filmben. Történt ugyanis, hogy Eszti éppen külföldön tartózkodott, mikor felvették a fim utószinkronját, így aztán az alkotók nem tehettek mást, le kellett cserélni őt, és egy másik színésznő kapta a feladatot.

Iszak Eszti egyébként korábban elmondta, mennyire élvezte ezt a forgatást, jó emlékként maradt meg neki a film, amit szerinte nem is kell komolyan venni, hiszen a film sem veszi magát komolyan; az Álom.net tudatosan egy 100 százalékos limonádénak készült.

(forrás: 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás