promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor a Szerencsekerékben játszott, rendhagyó volt a TV2 műsorának 1997-es adása, amiben politikusok pörgettek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor is játszott a Szerencsekerékben, de a csődöt kivételesen kivették a műsorból.

A Szerencsekerék jelenleg is a TV2 egyik kiemelt műsora, amit Kasza Tibi előtt sokan vezettek már korábban, név szerint Árpa Attila, Vízy András, Gajdos Tamás, és Klausmann Viktor. A formátum 1993 és 1997 között a Magyar Televízión volt látható, aztán 1997-ben átkerült a TV2-höz, ahol ugyanúgy nagy sikerrel futott. A csatorna most össze-vissza ad új és régi adásokat az ország legpörgősebb showjából, a héten is két friss rész mellé jut három ismétlés, aminek a nézők bizonyára nem igen örülnek.

Sokan nem is tudják, hogy Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is játszott egyszer a Szerencsekerékben, és ez volt az egyetlen adás, amikor kivették a játékból a csőd szeletkét, hiszen a szerkesztők nem akarták, hogy a műsorban résztvevő politikusok közül bárki is csődöt pörgessen ki magának; helyette a passz szeletet tették rá a kerékre.

2001 nyarán volt a retro Szerencsekerék 1798-adik, egyben utolsó adása, amiben Klausmann Viktor a korábbi adások legemlékezetesebb pillanataiból mutatott néhányat a nézőknek az üres stúdióban. Többek között azt az adást is felelevenítette, amiben politikusok játszottak, név szerint Keleti György, Magyarország korábbi honvédelmi minisztere, Mécs Imre, valamint Orbán Viktor, aki 1997-ben nem csak a Fidesz elnöke, hanem a Liberális Internacionálé alelnöke is volt. Kevesen tudják, de hazánk miniszterelnöke fiatalkorában még Bujtor István egyik filmjében is bevállalt egy kis szerepet.

A retro Szerencsekerék történetében ez egy egy rendhagyó adás volt, amiben csőd szeletke nélkül játszottak a politikusok. Az alábbi videóban vissza is tudjuk nézni, hogy hogyan pörgették Orbán Viktorék a kereket, de az már nem derül ki az adásrészletből, hogy ki fejtette meg az idézetes feladványt.

Az alábbi videóban 1:55-től láthatók a politikusok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás