promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie éveken keresztül John Cenaval aludt éveken keresztül - a pankrátor nem is tudott róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy talkshowban mesélte el a történetet a gyönyörű színésznő. 

Margot Robbie, az Oscar-díjra jelölt színésznő, és John Cena, a híres pankrátorból lett színész, nemrég egy amerikai talkshow vendégei voltak, ahol Robbie egy humoros történetet osztott meg fiatalkorából.

Robbie elmondta, hogy fiatal korában egy John Cena rajongóval járt, akinek szobájában egy életnagyságú John Cena kartonfigura állt. Két éven át ebben a szobában aludt, és minden este a kartonfigura jelenlétében hajtotta álomra a fejét. A történet különösen szórakoztatóvá vált, amikor Robbie részletesen elmesélte, milyen érzés volt egy "harmadik személy" társaságában aludni, még ha az csak egy kartonfigura is volt.

Amikor Margot Robbie megtudta, hogy együtt fog dolgozni John Cenával, nagyon megijedt attól, hogy furcsa lesz a helyzet, és nem akarta neki elmesélni ezt a történetet. Azonban a bemutatkozásuk után azonnal elmondta neki a sztorit, ami még inkább feldobta a hangulatot.

John Cena, aki közismerten jó humorérzékkel rendelkezik, nagyszerűen reagált Robbie történetére. Nevetve hallgatta végig a színésznő visszaemlékezését, és még viccelődött is azon, hogy milyen lehetett Margot számára a kartonfigurával megosztani a hálószobát.

A talkshow közönsége nagyot nevetett Robbie történetén, ami jól tükrözi, hogy a hírességek is átélnek hétköznapi, vicces helyzeteket. Margot Robbie és John Cena közös megjelenése a műsorban remek példája annak, hogy a sztárok is tudnak önfeledten szórakozni és megosztani személyes történeteiket a nagyközönséggel.

Margot Robbie története John Cena kartonfigurájáról nemcsak szórakoztató volt, hanem egy kis betekintést is engedett a színésznő fiatalkorába. Az ilyen történetek emlékeztetnek minket arra, hogy a hírességek is átélnek hétköznapi, emberi pillanatokat, és néha a legváratlanabb helyzetekből születnek a legjobb anekdoták. Robbie és Cena találkozása pedig még inkább bizonyítja, hogy a humor és az őszinteség képes áthidalni a legfurcsább helyzeteket is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás